Dezvăluiri! Ceaușescu a ucis cu sânge rece nouă oameni, cu mitraliera! Povești neștiute despre fostul dictator!

Toată lumea știe cine a fost Nicolae Ceaușescu, fostul președinte comunist al României, dar puțini sunt aceia care cunosc toate detaliile din viața fostului dictator.

Author: C.I.P. luni 18 martie 2019 , 09:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dacă până acum s-a mai scris că a fost la un pas să moară după ce s-a prăbușit cu avionul, în 1957, acum, o altă poveste interesantă din viața lui s-a aflat.

Citeste si: Actorul Ovidiu Cuncea, despre viața în haină preoțească! Cum a trecut de la ”Mama Natură” la Arsenie Boca

La numai 39 de ani, în iarna aceluiași an, 1957, Nicolae Ceaușescu scrie o pagină neagră în istoria României comuniste. Ajuns la gradul de general, Ceaușescu era al doilea om ca importanță din Ministerul Forțelor Armate și decide că merge personal să stârpească chiaburii. Adună armată, se suie pe tancuri, umple camioanele cu mitraliere și oameni și să ordin Securității să înconjoare Tecuciul și pleacă acolo.

Unii dintre săteni își aduc aminte acea zi de 4 decembrie 1957 când tancurile ajung în sat. Oamenii se revoltă pentru că e pământul lor și nu vor să îl dea. Ceaușescu nu are timp de pierdut și dă ordinul. Mitraliere încep să tragă din camioane, iar nouă oameni mor secerați, iar alți 48 sunt răniți.

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Devastator! Tatal disperat a pus o poza cu fiul: "Acum e rece"- Mesajul cumplit din spatele imaginii

Trag mult. Clopotul satului le acoperă moartea. Lângă Nițu Stan, Costică Arnabaș căzu în genunchi și-și desfăcu, la piept, cămașa, rupând-o. Alături, Aurică Dimofte și, strângând în mână toporul, Ionică Areaua. Dana a lui Radu are doar 28 de ani. E mamă. Împușcată pe loc. "Să le dăm răzvrătiților ceea ce vor", urlă Ceaușescu.

Morții sunt adunați noaptea și aruncați într-o groapă comună în apropiere de Focșani, alte zeci de persoane sunt arestate și bătute crunte.

Un bărbat își amintește că atunci l-a blestemat pe Ceaușescu să moară cu mâinile la spate și neîmpărtășit, așa cum au murit rudele și prietenii lui.

În decembrie 1989, Ceaușescu este executat, cu mâinile la spate și fără timp de rugăciune.

Citeste si: Portarul echipei de futsal a Noii Zeelande, printre victimele masacrului de la Christchurch


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si