O adevarata legenda a muzicii romanesti a incercat tot timpul sa spuna cati ani avea, iar pentru a pacali, la evenimente sau in turneele din strainatate, avea mereu doua pasapoarte la el!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In iunie 2006, Gica Petrescu se stingea din viata, fara a avea pe nimeni langa el! Batran si bolnav, fara vreun sprijin, artistul si-a trait ultimii ani in singuratatea si o saracie lucie, departe de gloria de altadata!

“Moartea sotiei sale, Cezarina, in 1989, a fost prima mare durere pentru celebrul cantaret si a reprezentat cumva si pasul spre retragerea din luminile rampei! Desi isi dorea mult sa traiasca,el nu s-a putut lupta cu neajunsurile si pana la urma a clacat! De altfel, inainte cu cateva luni de a trece in lumea celor drepti, artistul a mai avut un moment dificil! In ianuarie 2006, vecinii au alertat politia si pompierii, pentru ca nu il mai vazusera de doua zile si au crezut ca a patit ceva! Dupa ce usa apartamentului sau modest a fost fortata, maestrul a

fost gasit zacand in patul lui, cu privirea pierduta! A fost salvat atunci, insa doar pentru cinci luni! In iunie, s-a stins, lasand in urma slagarele sale inegalabile, dintre care cel mai bine i se potrivea “Inima, de ce nu vrei sa imbatranesti”! Era un fel al lui de a spune prin versuri ca vrea sa ramana in viata”, au dezvaluit apropiatii artistului peste ani!

Dorinta legendarului Gica Petrescu de a trai si de a-si ascunde varsta l-a urmarit tot timpul! Colegii sai de breasla, din acea perioada, sustin ca, in cazul artistului, nimeni nu a stiut ce varsta avea pana cand acesta nu a murit!

“Imi amintesc ca regretatul Gica Petrescu mergea peste tot, in turnee, cu doua pasapoarte la el! Unul era fals si era, de altfel, cel care ni-l arata noua, cu o data de nastere eronata! Nu voia el sa se stie cati ani are! Avea chestia asta…Pana nu l-am dus la cimitir si am vazut pe cruce anii trecuti in dreptul lui, nu am avut habar varsta reala! Abia atunci, am realizat cat de batran era de fapt”, a povestit Camelia Mitoseru!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si