Dezvăluiri șocante despre Bill Gates. Ce acuzații îi aduce fosta soție

Dezvăluiri șocante despre Bill Gates apar la scurt timp după inițierea procesului de divorț dintre fondatorul Microsoft și Melinda Gates, partenera sa în fundația caritabilă de miliarde de dolari.

Author: Razvan Ilie luni 17 mai 2021 , 14:14

De câteva ori, Bill Gates şi-a arătat interesul pentru femei care lucrau pentru el la Microsoft şi la Bill and Melinda Gates Foundation, potrivit unor oameni care au ştiut de aceste tentative.[Sursa foto: Gatesnotes.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bill Gates ar fi avut o reputaţie de comportament îndoielnic cu mult înainte de anunţul divorţului, scrie The New York Times. Melinda French Gates şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la relaţia soţului ei cu Jeffrey Epstein

şi la acuzaţia de hărţuire sexuală adusă unui manager financiar din echipa soțului său. În plus, potrivit sursei citate, Bill Gates ar fi avut o aventură amoroasă şi cu o angajată.

Citeste si: Bill Gates, surprins de conspirațiile la adresa sa. "Este malefic"

Bill Gates, "aventuri" cu mai multe femei de la Microsoft

Bill Gates a „urmărit” mai multe femei în biroul său la mult timp după ce s-a căsătorit cu soția Melinda, însă expunerea legăturilor sale cu pedofilul Jeffrey Epstein a zguduit într-adevăr căsnicia lor, potrivit articolului de duminică din NY Times.

De câteva ori, Bill Gates şi-a arătat interesul pentru femei care lucrau pentru el la Microsoft şi la Bill and Melinda Gates Foundation, potrivit unor oameni care au ştiut de aceste tentative.

Citeste si: Bill Gates anunță un dezastru mai mare decât pandemia COVID-19

În 2019, comitetul director al Microsoft, din care făcea parte şi Gates, a deschis o investigaţie într-unul dintre aceste cazuri, după ce a fost notificat că el „a căutat să iniţieze o relaţie intimă cu o angajată a companiei în anul 2000”, a spus duminică Frank X. Shaw, un purtător de cuvânt al Microsoft, citat de News.ro.

Comitetul a angajat o firmă de avocatură pentru această anchetă. Anul următor, Bill Gates a renunţat la funcţia din comitetul Microsoft. Wall Street Journal a dezvăluit incidentul din 2000 şi investigaţia comitetului.

A fost o aventură acum aproape 20 de ani care s-a încheiat amiabil ”, a declarat Bridgitt Arnold, purtătoare de cuvânt a lui Gates. „ Decizia lui Gates de a renunţa la comitet nu a avut nicio legătură cu această chestiune ”.

Citeste si: Bill Gates divorțează după o căsnicie de 27 de ani

Relația dintre Bill Gates și Jeffrey Epstein 

Până când Melinda French Gates să decidă că divorţează după 27 de ani de căsnicie, soţul ei era cunoscut la nivel global ca pionier în software, miliardar şi filantrop, însă în anumite cercuri, el şi-a făcut o reputaţie pentru comportament îndoielnic în cadru profesional.

Pe Jeffrey Epstein, Bill Gates l-a cunoscut în 2011, la trei ani după ce Epstein, care a fost acuzat că a făcut trafic cu minore, a pledat vinovat că a solicitat o prostituată minoră. Melinda French Gates şi-a arătat nemulţumirea legat de faptul că soţul ei petrecea timp cu Epstein, însă Gates a continuat să facă asta.

În octombrie 2019, când a fost făcută publică relaţia dintre Gates şi Epstein, soţia miliardarului a angajat avocaţi pentru divorţ, iar luna aceasta a fost anunţat, tot public, că mariajul lor a luat sfârşit.

Nu este clar cât de multe ştia Melinda French Gates despre comportamentul soţului ei sau în ce măsură a contribuit acesta la separarea lor. Divorţul lor are consecinţe sociale şi financiare importante.

Citeste si: Bill Gates a explicat de ce nu este interesat de zborul spre Marte. "Prefer să investesc în vaccinuri"

Mai mulţi oameni au declarat că, în timpul mariajului, Bill Gates a avut un comportament profesional despre care au spus că era neadecvat unei persoane aflate la conducerea unei companii atât de mari şi pentru unul dintre cei mai influenţi filantropi din lume.

Bridgitt Arnold a adăugat: „Este foarte dezamăgitor că au fost publicate atât de multe neadevăruri despre cauza, circumstanţele şi calendarul divorţului lui Bill Gates”.

Ea a spus că felul în care au fost descrise întâlnirile cu Epstein este imprecis şi că afirmaţiile că Gates a vorbit defăimător la adresa căsniciei sale şi a Melindei sunt false.

„Acuzaţia de rele tratamente aduse angajaţilor este de asemenea falsă. Zvonurile şi speculaţiile din jurul divorţului lui Gates devin tot mai absurde şi este regretabil că oameni care cunosc prea puţine despre situaţie sunt caracterizate ca «surse»”, a adăugat purtătoarea de cuvânt.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si