DEZVĂLUIRI TERIFIANTE despre crimele din Caracal! Ce spune astrologul MARIANA COJOCARU e înfiorător! Nu te aşteptai la aşa ceva!

Mariana Cojocaru, dezvăluiri terifiante despre crimele din Caracal! Uite ce spune reputatul astrolog!

Author: G.C. miercuri 14 august 2019 , 14:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că ceea ce s-a întâmplat la Caracal a îngrozit milioane de oameni și a făcut alte milioane de mame să plângă la auzul vocii Alexandrei care repeta cu spaimă în glas ”Veniți să ma salvați, da?”. 

Se pare că toate aceste atrocități au și o motivație...

cosmică, conjunctura astrală fiind una extrem de nevaforabilă. 

Vă aduceți aminte de Eclipsa din 16 iulie? Vedeți ce efecte catastrofale are asupra copiilor și familiei? Cazul *Alexandra*, nepoata domnului Alexandru Cumpănașu e dovadă clară a acestor efecte. Vă spuneam că scoate la lumină oameni ciudați, capabili de acțiuni nedemne de un creștin educat într-o familie normală. Ați văzut filmul CITIZEN X?! Tot un criminal-violator cu familie și copiii. Citiți tot horoscopul acesta și pe cele de le-am făcut eu și veți înțelege de ce în America se dau sentințe dure, chiar dacă sunt executați pe scaunul electric, nu cu injecție letală (moarte blândă). Sunt condamnați pe sute de ani și revin la reîcarnarea: prunci în temniță.

Vedeți cum a acționat criminalul din Caracal?!

Citeşte declaraţia cutremurătoare integrală pe kfetele.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si