DEZVĂLUIRI TERIFIANTE despre crimele din Caracal! Ce spune astrologul MARIANA COJOCARU e înfiorător! Nu te aşteptai la aşa ceva!

Mariana Cojocaru, dezvăluiri terifiante despre crimele din Caracal! Uite ce spune reputatul astrolog!

Author: G.C. miercuri 14 august 2019 , 14:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că ceea ce s-a întâmplat la Caracal a îngrozit milioane de oameni și a făcut alte milioane de mame să plângă la auzul vocii Alexandrei care repeta cu spaimă în glas ”Veniți să ma salvați, da?”. 

Se pare că toate aceste atrocități au și o motivație... cosmică, conjunctura astrală fiind una extrem de nevaforabilă. 

Vă aduceți aminte de Eclipsa din 16 iulie? Vedeți ce efecte catastrofale are asupra copiilor și familiei? Cazul *Alexandra*, nepoata domnului Alexandru Cumpănașu e dovadă clară

a acestor efecte. Vă spuneam că scoate la lumină oameni ciudați, capabili de acțiuni nedemne de un creștin educat într-o familie normală. Ați văzut filmul CITIZEN X?! Tot un criminal-violator cu familie și copiii. Citiți tot horoscopul acesta și pe cele de le-am făcut eu și veți înțelege de ce în America se dau sentințe dure, chiar dacă sunt executați pe scaunul electric, nu cu injecție letală (moarte blândă). Sunt condamnați pe sute de ani și revin la reîcarnarea: prunci în temniță. Vedeți cum a acționat criminalul din Caracal?!

Citeşte declaraţia cutremurătoare integrală pe kfetele.ro


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește... Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si