Dezvăluiri uluitoare despre Florin Piersic! Sora marelui actor a murit înecată în Prut! ”Au găsit-o după patru zile, la 11 km distanță, în Basarabia”

Sora lui Florin Piersic a avut un parte de un sfârșit tragic

Author: C.I. luni 29 aprilie 2019 , 12:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Idolatrizat de o Românie întreagă, Florin Piersic este dincolo de scenă un om obișnuit, apăsat de probleme și de drame!

Una dintre ele este și pierderea surorii sale, Lucia, care, la o vârstă fragedă, a încetat din viață într-un mod extrem de dureros,fără a se mai putea face nimic pentru ea.

Citeste si: O fetiță de patru ani, scene de coșmar: „Mama mă obliga să mă uit la ea în timp ce făcea amor cu tatăl meu vitreg”

Citeste si: Diana de la „Insula”, luată la mișto de Bogdan Ionescu: „Se vede că nu mai e cu Ben...”

Citeste si: Maria Constantin petrece Paștele departe de familie: „Trebuie să plec”

Florin Piersic șochează cu dezvălurile despre sora lui moartă ”C ând a sărit după Lucica, nu a mai găsit-o”

"Îmi aduc aminte că prin ceață că am avut o soră. Se chemă Lucica. Lucia Piersic. În una din zile, soră mea, asta o știu din ceea ce mi s-a istorisit de mama și tata, a plecat pe malul Prutului împreună cu elevele de la Liceul „Oltea” să culeagă plante pentru soldații de pe front. Era în 1942. Pentru prima oară, povestea mamă, a condus-o până în colțul străzii. Parcă a avut o presimțire. Mamă i-a spus: „Lucica, nu cumva să faci baie, fiindcă Prutul e foarte periculos”. Ea nu a făcut baie. Dar copiii de la Liceul „Mihai Viteazul”, au început să facă baie. Una dintre fețe, chiar colegă ei de bancă, Doina Puhă, fiică unui general din Cernăuți, a început să țipe că a luat-o un vârtej. Sora mea care era și campioană la înot, îmbrăcată cum era, a sărit în apa ca să o scoată pe Doina. Din întâmplare sau nu din întâmplare, fiindcă așa-i destinul, pe acolo trecea un domn, Peisah se numea… L-am cunoscut, nu mai trăiește. El, auzind țipete, a sărit și el în apa, și prima pe care a scos-o a fost Doina, când a sărit după Lucica, nu a mai găsit-o...”, a povestit, în stilul său, Piersic în vipmagazin.

În mod surprinzător, actorul a mai dat detalii cutremurătoare despre acel moment. Mai mult, Florin Piersic șochează cu dezvălurile despre sora lui moartă, dar și cu sinceritatea cu care a făcut-o! ”Au găsit-o după patru zile, la 11 km distanță, în Basarabia. Mama m-a luat atunci în brațe. A urmat  replica, una care mă urmărește și astăzi. Mă obsedează. Mi-a spus: „Lucica nu mai vine”… “, a povestit vedeta filmului românesc.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si