Dezvaluiri uluitoare despre Ilie Balaci! Ce a facut pentru un angajat indian sarac! "Statea in conditii precare si se imbolnavise si maica-sa"

In perioada in care a antrenat in Qatar, Balaci a fost un adevarat erou pentru un om amarat.

Webeditor: A.N. Author: Lia Popescu miercuri 24 octombrie 2018 , 07:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ilie Balaci a fost un mare fotbalist, însă la fel era şi ca om! Fosta glorie a Craiovei Maxima nu s-a plâns niciodată de bani, dimpotrivă, a avut destui încât să le ofere şi altora!

Drept dovadă, în perioadă în care antrena în Qatar, el avea grijă în special de oamenii necăjiţi pe care îi întâlnea la stadion! Dorian Gugu, cel care i-a fost secund lui Balaci, ani de zile,

în străinătate, a relatat un episod în care Ilie era mai mult decât generos.

Ilie Balaci, socat de gestul unui indian sarac! "Cu  o seară inainte de a părăsi Qatar-ul, am aflat că a murit!"

“Am cucerit Cupa Cupelor Ţărilor Arabe cu Al Sadd, iar Ilie a avut iniţiativa să punem toţi bani să-l sprijinim şi pe un indian care ajuta la echipă.

Saranga îl chema! Ne spunea, săracul, că stă în condiţii precare cu familia, se îmbolnăvise maica-să şi am convenit ca, la fiecare etapă, să facem o colectă şi pentru el. Când a auzit că Ilie pleacă, s-a pus în genunchi şi a început să plângă după “coach Balaci”! Iar cu o seară inainte de a părăsi Qatar-ul, am aflat că a murit! A facut infarct! Cred că inclusiv din supărare pentru despărţirea de Ilie, datorită căruia reuşise să strângă un ban pentru familie”, a povestit Gugu pentru Gazeta Sporturilor.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si