Dezvăluiri uluitoare despre soția lui Dincă! ”Mătura prin curte cu anchetatorii de față! A ascuns probe, e vinovată!” Avocații Luizei Melencu arată amenințător spre femeie

Elena Dincă este arătată cu degetul de avocații Luizei, care susțin că femeia ar fi ascuns anumite probe în cazul Caracal

Lia Popescu, marți 14 ianuarie 2020 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu trecerea timpului, apar informații noi și tot mai șocante în cazul disparițiilor de la Caracal! Dacă la început doar Gheorghe Dincă era un monstru pentru oamenii din România, ei bine, pe măsură ce ancheta a înaintat, și familia bărbatului a fost luată în collimator, în special soția acestuia…Elena!

Drept dovadă, în urmă cu o lună, Elena Dincă a fost pusă la zid de părinții Alexandrei și ai Luizei, iar avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a mers pe ideea că femeia ar fi întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată în casa groazei, în aprilie

O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo. Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal. Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă", a declarat Tonel Pop în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Bombă în dosarul Caracal, după ce procurorii au cerut trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă! Decizia luată acum de familia Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Dosarul Caracal şi rechizitoriul, trimise la Parchetul ICCJ

Citeste si: Incredibil! Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, își atacă propriul tată: "Nu a distrus doar familiile fetelor"

Citeste si: Incredibil! Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, își atacă propriul tată: "Nu a distrus doar familiile fetelor"

Ce legătură ar avea Elena Dincă și cu moartea Alexandrei Măceșanu?

Mai mult, tot atunci, s-a mers pe o altă teorie, conform căreia Elena Dincă ar avea legatără și cu dispariția Alexandrei Măceșanu. Surse au luat în calcul varianta că femeia i-a mințit pe anchetatori în declarațiile date. Din informațiile date de vecini, Elena Dincă ar fi fost în curtea bărbatului ei, chiar în ziua în care ar fi fost ucisă Alexandra! ”E o părere, cum că femeia ar fi venit atunci de la Arad, acolo unde stătea de câteva luni, acasă, la Dincă. Nu se poate băga mâna în foc că a fost exact așa, sunt niște indicii noi, dar oamenii legii trebuie să ancheteze și această pistă”, au dezvăluit persoane din Caracal într-o emisiune TV.

Soția lui Gheorghe Dincă a ascuns probe de față cu anchetatorii? ”Totul este posibil”

Situația pare și mai incendiară acum după ce avocații Luizei au mai lansat o ipoteză și anume că soția lui Gheorghe Dincă a ascuns probe de față cu anchetatorii. ”Ea mătura prin curte, iar oamenii investigau pe acolo, așa se vorbește. Poate a făcut să dispară niște probe, totul este posibil. Nu spunem că este chiar așa concret, dar nu ne explicăm cum de s-a putut întâmpla acest lucru cu anchetatorii la ușa casei”, a mai spus  Tonel Pop la România TV.

Surse din caz au dezvăluit că procurorii ar fi chemat-o la audieri atât pe soția lui Gheorghe Dincă, cât și pe copiii lui, întrucât, a existat o serie de suspiciuni conform cărora femeia ar fi distrus probe importante din casa de la Caracal unde se presupune că ar fi fost duse Alexandra şi Luiza. Alte persoane implicate în caz merg însă pe ideea că femeia nu a negat că ar fi stat o perioadă în casa groazei, însă, a spus clar că s-a întors în țară în aprilie și a locuit doar puțin cu Dincă, fiindcă acesta se schimbase și era destul de violent verbal, având tot felul de pretenții. De altfel, Elena Dincă ar fi mărturisit că bărbatul a pus-o să facă o curățenie generală, ceea ce a și făcut, și, pe urmă, pe fondul unor situații mai tensionate, a decis să plece în alt oraș, la copii și la nepoți. În acest moment,femeia este scoasă de sub urmărire penală, fiindcă nu există probe concrete împotriva ei.

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si