Incredibil! Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, își atacă propriul tată: "Nu a distrus doar familiile fetelor"

Daniela Dincă a răbufnit. Fiica lui Gheorghe Dincă a decis să răspundă mai multor întrebări legate de relația pe care a avut-o cu tatăl ei până la izbucnirea cazului de la Caracal.

M.A., duminică 12 ianuarie 2020 , 14:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Daniela Dincă a vorbit însă și despre modul în care i-a fost afectată familia odată cu faptele tatălui său, care au îngrozit o țară întreagă.

Mai sunt doar câteva zile până când dosarul Caracal va fi trimis în judecată. Chiar înainte ca dosarul să ajungă în mâinile magistraților din Olt, acolo unde se va judeca soarta lui Gheorghe Dincă, principalul suspect face noi mărturisiri care i-a uimit chiar și pe anchetatori. Cel supranumit „monstrul din Caracal” spune că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, tânără răpită în luna aprilie.

Luiza ar fi plecat după trei zile din casa lui Dincă împreună cu alte trei persoane cărora le-a dezvăluit chiar și identitatea.

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă spune că sacul de oase găsit de autorități a fost pregătit din timp de el în ideea în care voia să prezinte probe care să ateste că fata este moartă, în condițiile în care era prins de polițiști.

Fiica lui Dincă rupe tăcerea!

După toate aceste episoade, Daniela Dincă, a decis să spună care este relația cu tatăl său. Fiica „monstrului din Caracal” a fost crescută de bunici și vorbea destul de rar cu tatăl său.

"Eu am vorbit ultima dată cu tatăl meu în februarie anul trecut când a murit bunica mea, cea care m-a crescut.", a spus Daniela Dincă, potrivit RTV.

Totodată, Daniela Dincă așteaptă și concluziile finale ale anchetei care ține cu sufletul la gură o țară întreagă.

Citeste si: Iaşi: Suspectul care a împuşcat un bărbat a fost prins/ Poliţiştii au stabilit că sunt cuscrii, conflictul fiind general de divorţul copiilor lor

Citeste si: O măsură luată de Guvernul României ar putea întârzia cu încă o săptămână începerea școlilor

Citeste si: Ce face fosta prezentatoare Mădălina Dobrovolschi, după ce și-a dat demisia de la Cotroceni

"Când se termină, vedem. Dacă e adevărat ce se spune, tatăl meu nu a distrus doar familiile fetelor, ci a distrus chiar şi familia lui. Şi-a distrus proprii nepoţi. E o altă dramă pe care o trăim, nu ca cea pe care o trăiesc familiile victimelor", a mai spus Daniela Dincă.

Tânăra a ținut să precizeze și faptul că tot ce s-a spus despre ea din momentul în care a izbucnit cazul Caracal nu este adevărat.

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si