Dezvăluirile incredibile de astăzi ale lui Gheorghe Dincă în fața avocatului: ”Eu am răpit-o pe Alexandra! Nu am omorât-o sau violat-o pe Alexandra!”

Unchiul Alexandrei Măceșanu a publicat acum câteva minute informații pe care susține că le are de la avocatul care a discutat astăzi cu Gheorghe Dincă.

Author: Petru Luca marți 29 septembrie 2020 , 16:34

Dincă
Gheorghe Dincă este acuzat de două crime
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Unchiul Alexandrei Măceșanu a publicat acum câteva minute informații pe care susține că le are de la avocatul care a discutat astăzi cu Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu a publicat mai multe opinii despre care susține că i-ar aparține lui Gheorghe Dincă, pe care

acesta le-ar fi făcut astăzi, în fața avocatului. 

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, atac incredibil la adresa lui Klaus Iohannis: ”Tu fă-și proprii copii și poți să ai drepturi asupra lor” EXCLUSIV

”ADEVARUL DESSPRE ALEXANDRA: Întâlnire între prietenul meu dar si avocatul nostru, domnul Moldovan și Gheorghe Dinca! ACUM s-a terminat întâlnirea cu Dincă la penitenciarul Craiova.  Am agreat cu Relu să facem public doar o mica parte din discuție. Dar acum știm APROAPE tot adevărul. Dincă a precizat:

1. "Eu am rapit-o pe Alexandra"

2. "NU am omorat-o sau violat-o pe Alexandra"

3.

"Sunt 4 RAPITORI care au luat-o de la mine din casa pe cealaltă ieșire. Dupa ce am plecat la farmacie, când m-am întors nu mai era în casa mea"

4. "NU am nici o legătură cu baza Deveselu. NU cunosc pe cei din baza"

5. "Alexandra se afla în alta tara, unde cei 4 făceau și fac trafic in mod obișnuit" (NU VOM DA NUMELE TARII)

6. "Profilerul si un ofițer important din IGPR ma verificau înainte de a ma duce la procurorul de caz la audieri daca am înțeles exact ce trebuie sa declar. Am fost amenințat, santajat si batut pt a face acele declaratii"

7. "Unul dintre cei 4 rapitori (le știm numele dar nu le vom face publice), are legături la nivel înalt în București unde si locuiește"

Gheorghe Dincă: ”Numai un prost poate să creadă că am ars pe Alexandra Măceșanu în acel butoi!”

8. "Numai UN PROST poate sa creadă ca am ars pe Alexandra Macesanu în acel butoi"

9." Oasele au fost aduse de adevărații răpitori în seara de 25 si plantate în butoi"

10. "Cei 4 lucrează în RETEA, impreuna cu oameni din instituțiile statului"(nu le vom da numele)

11. "Daca familia mea este implicată să plătească. Eu nu stiu daca au legătură cu rapitorii"

12. "Alexandra a fost foarte dracoasa și luptătoare. NU a acceptat nimic din ce ii propuneam"

P.S.: Multumesc Relu pt înțelepciune, forta si echipa pe care o facem. ȘTIM MULT MAI MULT. ȘI MONSTRUL are dreptate: vor cădea scaune mari”, a notat Alexandru Cumpănașu. 

Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri bombă

Gheorghe Dincă este acuzat și judecat în cazul Caracal după ce în primăvara și vara anului trecut le-ar fi răpit, sechestrat și omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, pe care le-ar fi luat cu mașina, la ocazie. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si