Gheorghe Dincă este considerat un tip extrem de dificil, de aceea, pe parcul ”cazării” lui la pușcărie, în tot acest timp, monstrul din Caracal a avut tot felul de pretenții în pușcărie, mai ales de când a fost transferat la București, la Spitalul Penitenciarului Jilava. La închisoarea de la marginea Capitalei, el s-a plâns inițial că se teme pentru viața lui, însă, unii spun, că o face doar pentru ”impresie artistică”.

”Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţin  controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”,  au dezvăluit persoane din anchetă în urmă cu ceva vreme.

Citeste si: Șoc în cazul Caracal! Alexndra și Luiza au fost scoase de pe lista copiilor dispăruți

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Drama familiei Alexandrei Măceșanu, înainte de Crăciun: părinții fetei au fost chemați la DIICOT să ridice certificatul de deces al fetei

Citeste si: ȘOC TOTAL în cazul lui Dincă! Fiica lui a luat decizia să plece din țară! ”Nu mai rezistă” EXCLUSIV

Gheorghe Dincă are un comportament ciudat în pușcărie

Aceleași surse aveau să mai povestească și faptul că Gheorghe Dincă avea să aibă un comportament bizar după ce s-a lâns de colegii de la Jilava. Monstrul din Caracal a început să fie foarte ”prețios” și a amenințat că dacă nu i se vor îndeplini dorințele, el nu va mai colabora deloc cu oamenii legii.

”Dincă a cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră”,  conform digi24.ro. Criminalul din Caracal nu s-a oprit aici cu pretențiile, ci s-a plâns că nu suportă faptul că cearșafurile nu îi sunt schimbate mai des, iarc ca totul să fie cât mai bizar, Gheorghe Dincă a vrut liniște în celulă. ”Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de ”cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”,  au spus persoane de la fața locului.

Gheorghe Dincă a surprins la masa de Crăciun în pușcărie! ” Nu a scos un cuvințel”   

Ciudat avea să se comporte, criminalul din Caracal și în perioada Sărbătorilor.Drept dovadă, spun oameni din anchetă, Gheorghe Dincă a surprins la masa de Crăciun în pușcărie. ”Nu a scos un cuvințel și nu a urat nimănui nimic, dimpotrivă, a stat numai abătut și într-un colț. A savurat sarmalele, mărul și cozonacul de la prânz, apoi a preferat să privească totul cu superioritatea specific lui!”, au comentat surse autorizate.

Cum este păzit Gheorghe Dincă în închisoare

Dincolo de felul în care încearcă să obțină ”favoruri” de la cei de la penitenciar, Gheorghe Dincă este conștient și de faptul că are parte de o protecție aparte în pușcărie.

”Surse judiciare spun că acolo măsurile de securitate sunt similare cu cele luate în cazul criminalului grec Konstantinos Passaris. Cel care susţine că a omorât două fete este păzit, zi şi noapte de mai mulţi gardieni, iar mascaţii penitenciarului sunt pregătiţi să intervină în orice secundă”,  susținea luna trecută site-ului știriletvr.ro.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Mai mult, alte persoane implicate în caz au dezvăluit atunci și faptul că, în spitalul de la Jilava, acolo unde ”monstrul din Caracal” este închis, el locuiește singur în celulă.  ”Stă izolat și este dus singur la plimbare”. 

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si