Diana Belbiță a intrat în gura fanilor! ”Prințesa războinică”, făcută praf după ce a anunțat că renunță la România: ”Ce te pisicești atât pe internet?!”

Diana Belbiță a debutat cu stângul în UFC, prima apariție a ”Prințesei Războinice” în ring fiind soldată cu o înfrângere la scor în fața englezoaicei Molly McCann.

Calin Perian, miercuri 23 octombrie 2019 , 09:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Așa cum era de așteptat, Diana Belbiță, după ce a fost făcută praf în ring a primit și o serie de comentarii negative din partea celor care i-au urmărit lupta, comentariile cu pricina făcând-o pe ”Prințesa Războinică” să ia o decizie dură: nu va mai concura, vreodată, sub culorile Ronmâniei.

Citeste si: Decizie incredibilă a Dianei Belbiţă! „Prinţesa războinică” emigrează în Canada, pentru că s-a săturat de România!

Citeste si: Diana Belbiță, învinsă la scor, în ring! ”Prințesa Războnică” nu a devenit... regină

Citeste si: Diana Belbiță, dezvăluiri uluitoare despre povestea ei de iubire cu ”fermierul” Marius

Mai mult, Diana Belbiță a decis să anunțe acest lucru la modul cel mai dur cu putință, iar supărarea ei s-a transformat într-o luptă parcă personală cu cei care nu i-au apreciat efortul din ring în fața lui molly McCann, la debutul în UFC. Iar în momentul în care și-a postat o fotografie cu steagul Canadei, Diana Belbiță s-a văzut pusă în situația de a se război la modul serios cu susținătorii ei de până atunci. Iar printre comentariile, multe negative la adresa decizie sale, unele chiar de nereprodus, cu toții  parcă supărați de felul în care Diana Belbiță a răspuns pe contul ei de socializare explicând că România nu o merită - ”Țara care m-a dus acolo unde sunt??? Serios??? Păi nu știu cum să explic, dar am ajuns doar pe picioarele mele unde sunt. Că românii m-au tot înjurat”, a spus Diana Belbiță când i s-a reproșat că renunță prea ușor la culorile României – s-a strecurat unul care pare să vrea să o trezească.

 ”Nu știi să pierzi? Un sportiv profesionist trebuie să accepte și hate-ul. Încă nu ești destul de ”coaptă” ca să îți dai seama că reacțiile dure, după înfrângere, sunt normale. Și asta doar pentru că sunt așteptări foarte mari de la tine, ce te pisicești atât pe internet?! Te-ai atacat atât de tare încât ți-ai făcut singură rău și foarte mulți și-au schimbat părerea despre tine din cauza reacțiilor tale în mediul online”, a scris un admirator de-al ”Prințesei Războinice”.

 

Diana Belbiță, înfrântă la scor în ring

Din păcate pentru Diana Belbiță, înfruntarea din ring a fost una cât se poate de dezechilibrată, englezoaica Molly McCann dominând, în fiecare moment, confruntarea, reușind de fiecare dată să demontreze abilități superioare când venea vorba de lupta la sol, iar scorul, deși pare echilibrat, nu a reflectat foarte mult realitatea din ring, meciul terminându-se cu scorul de 30-26 în favoarea rivalei ”Prințesei Războinice”. De altfel, lupta a părut să fie oarecum simplă pentru englezoaică, fosta Faimoasă nereușind, în niciunm moment, să îi pună probleme acesteia care, la un moment dat, în cea de-a doua repriză, a lovit-o pe ”Prințesa Războinică” până a însângerat-o.

De altfel, statisticile luptei din cadrul UFC dovedesc dominaţia lui Molly McCann, aceasta având 126 de lovituri reuşite, dintr-un total de peste 250, în timp ce ”Prinţesa Războinică” a reușit puțin peste 100, fiind, la un moment dat, chiar și penalizată cu un punct.

Diana Belbiță neagă pasiunea pentru Marius, câștigătorul de la ”Ferma”

”Nu am mai vorbit de câteva luni”, explică Diana Belbiță, zâmbind. Mai mult, a recunoscut ea, chiar dacă lucrurile nu au mers așa cum ar fi fost de dorit, ei sunt în continuare amici, deși între ei nu se mai poate vorbi de o relație.

”Nu, nu suntem împreună, nu am fost împreună, dar suntem prieteni. Suntem dovada clară că poate exista prietenie între o fată și un băiat”, a spus Diana Belbiță, negând că ar fi fost vreodată iubita lui Marius Crăciun, în ciuda speculațiilor care au apărut în urma comportamentului pe care l-au avut la ”Ferma” și după show.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si