Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei in K1! Antrenorul ei era incantat de luptatoare: „Rupe tot!”

O poza de acum 6 ani arata ca Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei, cand lupta pentru o scoala de arte martiale din Drobeta Turnu-Severin.

Author: Matei Vaihan joi 31 mai 2018 , 18:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

O fotografie din 2012 demonstreaza ca Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei sale de luptatoare. Atunci, ea era eleva in clasa a X-a a unui liceu din Drobeta Turnu-Severin, dupa ce se transferase de la Srehaia, pentru a putea participa la antrenamentele unei scoli de arte martiale.

Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei:" Sunt si eu curioasa sa vad pana unde pot sa ajung!”

„Dimineaţa până după amiază, sunt la şcoală. Apoi merg la sală, la antrenament. Când vin de la sală şi ajung la internatul şcolii, mai fac încă un duş, după care mă apuc de învăţat. Învăţ şi fac sport din plăcere. Vreau să fac performanţă, să ajung cât mai sus! Sunt şi eu curioasă să văd până unde pot să ajung!”, declara Diana Belbiţă presei locale.

Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei. Luptatoarea era abonata la medalii 

O poza realizata la o partida de K1 arata ca Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei. „Diana este disciplinată şi ambiţioasă. Îmi place la ea că lucrează mult la sală, dar şi că nu neglijează cartea. E o fată cuminte, care nu merge în cluburi, nu fumează, ştie ce vrea de la viaţă. Din mai şi până în prezent, de când a trecut de la judo la sei-budokai, la competiţiile la care a participat a luat două medalii de locul I şi una de locul 2. Are o mobilitate extraordinară, rupe tot!”, o caracteriza antrenorul ei de atunci, Constantin Mitroi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si