Avocata Diana Șoșoacă a fost amenințată. Cine i-a pus gând rău fostei senatoare

Diana Iovanovici-Șoșoacă a declarat că a fost amenințată după plecarea scandaloasă de la AUR. Avocata a transmis că a primit amenințări cu anumite dosare penale pe numele băiatului său. Acest lucru a venit după ce i-a adus acuzații lui George Simion și a menționat cine ar conduce partidul, de fapt.

Author: Georgiana Balaban marți 16 februarie 2021 , 09:31

diana șoșoacă a fost amenințată
Război între George Simion și Diana Șoșoacă.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fosta senatoare AUR este în pragul disperării după ce a fost amenințată cu dosare penale pe numele fiului său. Când a fost adus în discuție numele copilului său, Șoșoacă a răbufnit: „Băi George, mă uitam că nu mai ai atâtea distribuiri.

Apropo, dragii mei, în spatele AUR se află o echipa de IT-işti puternică, care face tot ceea ce trebuie să facă pe internet. Ca să ştiţi de unde vine puterea. Păcat că am aflat prea târziu. Am crezut că toţi oamenii ăia de acolo sunt naţionalişti. L-am văzut pe George, care părea un om ok.”.

Blondina a mai adăugat: „Dacă eşti ok, dă pe faţă cine te şantajează. George, eşti obligat faţă de tot acest popor. Ţi-am zis foarte clar, dacă AUR se destramă, va fi ultima şansă a poporului român să răzbească împotriva acestei mafii care depăşeşte mafia siciliană.

Asta am descoperit eu la Comisia de Abuzuri“.

Citeste si: Diana Șoșoacă, scandal la Matei Balș după incendiu! Cere demisia lui Arafat

Diana Șoșoacă a zis că dacă, într-adevăr fiul ei va păți acest lucru ea va veni și cu mai multe dovezi importante despre Partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Diana Șoșoacă și ce locuri de muncă a mai avut de-a lungul timpului

„Ca să mă poată termina pe mine vor să îi însceneze băiatului meu o chestie care să îl tragă într-un dosar penal. Mi s-a spus 'în momentul asta deja se lucrează la înscenarea unui dosar copilului tău pentru droguri, femei, băutură'. Un fir de păr dacă este atins din capul copiilor mei, dau şi mai mult din ce am.

Nu vă jucaţi! Pentru fiecare pas nenorocit pe care l-aţi făcut va trebui să plătiţi. Ştiu ce vreţi să-i faceţi băiatului meu. Ştiu ce vreţi să-mi faceţi mie. Şi ştiu ce vreţi să-i faceţi poporului român. Nu va jucaţi cu focul! Ştiu că nu vă doriţi avocaţi buni în Parlament. Pe unii îi ţineţi în lesă, deşi sunt avocaţi excepţionali” afirmă avocata Șoșoacă.

Reacția reprezentanților AUR

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a transmis, în plen, excluderea din partid a senatoarei Diana Şoşoacă şi revocarea acesteia din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor şi din cea de membru al Comisiei juridice.

Liderii organizării politice şi-au retras susţinerea politică şi au cerut excluderea Dianei Şoşoacă din toate funcţiile deţinute pe seama grupului parlamentar AUR.

Citeste si: Avocata Diana Șoșoacă, acuzații grave, după ce a fost exclusă din AUR: ”A ridicat palma la mine”

diana șoșoacă a fost amenințată
Diana Șoșoacă și liderul AUR George Simion.[Sursa foto: google]

„Doamna Şoşoacă nu cunoaşte procedurile din partidul în care a fost primită cu braţele deschise şi pe listele căruia a devenit senatoare, cu ajutorul căruia a devenit parlamentar, aşa cum nu cunoaşte nici procedurile parlamentare.

Noi am îndeplinit toate procedurile statutare pentru excluderea domniei sale şi, în consecinţă, am comunicat dinspre partid către grupul parlamentar AUR noua situaţie a doamnei care este în afara partidului şi fără sprijinul politic al partidului".

Grupul parlamentar AUR a comunicat către Biroul Permanent ceea ce este evident că o revocăm din toate funcţiile deţinute pe seama grupului parlemantar AUR", au spus reprezentanţii partidului.

În locul Dianei Șoșoacă, la partid, va veni Rodica Boancă. Locul de membru al Comisiei juridice va fi ocupat, de asemenea, de Dorin Cristian Mate.

Citeste si: Ce spun psihologii despre senatoarea AUR, Diana Șoșoacă? Ce se ascunde în spatele comportamentului său?

Diana Șoșoacă nu s-a oprit cu declarațiile, politiciana a afirmat: „Toţi juriştii din această sală şi toţi parlamentarii ştiu că există o procedură. În primul rând, trebuia să fiu notificată cu privire la eventuala excludere a mea, unde ar fi trebuit să mă prezint la Partidul AUR pentru a-mi susţine un punct de vedere.

Până la acest moment, nu am fost notificată niciodată cu privire la excluderea mea, drept pentru care solicit AUR să depună la BP actele care demonstrează excluderea mea. Înţeleg că singurul avocat pe care l-au avut am fost eu, de asemenea, înţeleg şi lipsa de pregătire juridică pe care o au. Trebuia să fiu notificată în acest sens".


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si