EXCLUSIV Știrile Kanal D. Sorin Lavric, despre excluderea Dianei Șoșoacă: "A fost picătura care a umplut paharul"

Sorin Lavric explică motivele pentru care Diana șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar AUR.

Author: Catalina Popa joi 11 februarie 2021 , 14:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Doamna Șoșoacă s-a dat în stambă încă o dată în Plenul Senatului când a stârnit un scandal în urma căruia toți ne-am dat seama că nu se mai poate continua cu dânsa. Ea este o ființă bovarică, adică are o imagine față de ea însăși și în același timp este foarte colerică. Are această artă avocățească de a merge cu cearta până în pânzele albe pentru că a învățat că, dacă continui oameii cu bun simț cedează în fața ta.

Și asta a fost tactica pe care a aplicat-o și în rândul nostru timp de două luni. Am încercat cu duhul blândeții să o domolim, să o facem să înțeleagă că noi formăm o echipă, însă ea nu poate.

Citeste si: EXCLUSIV Știrile Kanal D. Primele declarații ale Dianei Șoșoacă după ce a fost exclusă din grupul parlamentar AUR

Sorin Lavric: Șoșoacă este agresivă

Este supărăcioasă, este agresivă, este dominantă și caută șă-și impună tot timpul punctul de vedere fără să-și dea seama că atunci când apare într-un anturaj, atmosfera se prăbușește. Ceea ce s-a întâmplat ieri în senat a fost doar picătura care a umplut paharul.", a declarat Sorin Lavric în exclusivitate pentru Știrile Kanal D. 

Primele reacții pe care le-a avut Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din grupul parlamentar nu au întârziat să apară

Citeste si: Top momente în care s-a făcut de râs. Diana Șoșoacă continuă să ne uimească

Citeste si: Partidul AUR a exclus un alt membru. Despre cine este vorba

"Păcat de toți judecătorii și procurorii care chiar își fac treaba și care chiar muncesc pe bune și încearcă să facă ceva. N-am de ce să vorbesc despre ce s-a întâmplat ieri, vorbim despre ce s-a întâmplat azi că e mult mai interesant să știm că se încalcă toată justiția și toată Constituția și în țara asta se nu se mai respectă nimic. Sunt abuzuri peste abuzuri și nu avem o lege a răspunderii magistraților.

DNA-ul doare, DIICOTUL mai iese la suprafață. Singurul care ma poate opri e Dumnezeu. Și-au dat arama pe față."


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si