VIDEO | Diana Șoșoacă, implicată într-un nou scandal: senatoarea s-a luat la ceartă cu rockerii din Sibiu. Jandarmii au intervenit

Preocupată până peste cap de adevăratele probleme ale țării, așa cum mărturisește cu patos, Diana Șoșoacă s-a luat la ceartă cu rockerii din Sibiu. Senatoarea le-a reproșat că din cauza lor nu mai vede statuia lui Gheorghe Lazăr, iar tinerii au acuzat-o că face circ.

Author: M.A. marți 21 septembrie 2021 , 14:50

Diana Șoșoacă, implicată într-un nou scandal: senatoarea s-a luat la ceartă cu rockerii din Sibiu 
Diana Șoșoacă, implicată într-un nou scandal: senatoarea s-a luat la ceartă cu rockerii din Sibiu [Sursa foto: Facebook.com ]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Diana Șoșoacă, scandal cu rockerii din Sibiu

Senatoarea și-a vărsat furia adunată în cele câteva ore petrecute în Piața din Sibiu pe câțiva fani ai festivalului, care așteptau începerea concertelor.

Diana Șoșoacă le-a stricat cheful de distracție când i-a acuzat că terfelesc memoria celui considerat fondatorul învățământul românesc:

Eu am venit la concert aici. N-am venit la... Perfect și vi se pare normal... Eu am venit să văd statuia lui Gheorghe Lazăr. Nu mă filmați că sunt pe spațiul public... Fără acordul meu nu aveți voie.”,   le-a spus senatoarea Diana Șoșoacă celor prezenți la eveniment.

Citeste si: VIDEO| Senatoarea Diana Șoșoacă, anchetată de polițiști, după ce a interzis oamenilor din Răchiteni să se vaccineze

Deloc intimidată, Diana Șoșoacă a continuat să-i tragă la răspundere pe cei care abia așteptau să-și vadă trupele favorite.

La rândul lor, fanii festivalului rock au acuzat-o că tulbură liniștea publică:

„- Să jigniți pe la spate puteți, nu?

- Nu jignesc pe la spate.

- Ba da, jigniți și acuzați prostii. Și dumneavoastră veniți și urlați aici în centrul Sibiului...

- Nu am urlat, stimate domn. Dumneavoastră nu vă duceți la concert să urlați?”

Citeste si: Contul de YouTube al Senatului României, suspendat din cauza discursului antivaccinist al Dianei Șoșoacă

Jandarmii au intervenit

Senatoarea a sunat, în cele din urmă, la 112. Jandarmii n-au putut decât să constate supărarea reclamantei.

În urmă scandalului, autoritățile n-au aplicat sancțiuni. Senatoarea a declarat, în schimb, că va depune plângere împotriva tinerilor care au îndrăznit să o apostrofeze.

Citeste si: Diana Șoșoacă nu se luptă doar cu jandarmii! Familia deputatei a cerut restituirea unui teren de 2 hectare pe care a funcționat fosta Fabrica de Teracotă! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si