Procurori DIICOT și polițiști fac joi noi percheziții în dosarul fraților britanici Andrew și Tristan Tate, cercetați pentru o presupusă sechestrare de tinere în vila lor din Voluntari.

Citește și: VIDEO- Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte, după ce a suferit un AVC în închisoare. Mama sa este disperată: „Să vă rugați pentru copilul meu!”

Dosarul fraților Tate a început în aprilie 2022, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrată în Voluntari de cei doi cetățeni britanici.

După descinderile din primăvară, cei doi frați milionari au scăpat basma curată. 

De ce sunt acuzați frații milionari Tristan și „Cobra” Tate din Voluntari

Perchezițiile se fac în dosarul care vizează infracțiunile de constituire de grup infracțional organizat și viol, iar cei doi urmează sa fie ridicați și duși la audieri la DIICOT, potrivit unor surse judiciare citate de presa.  

Citește și: Pentru ce fapte era căutat interlopul român din SUA, prins la București

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special Onlyfans.

Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede.

O americancă susține că ar fi fost sechestrată de cei doi

O americancă de 21 de ani suține că ar fi fost sechestrată și forțată să facă videochat. La fel și o tânără din Republica Modova.

Iar o româncă s-a plâns procurorilor că ar fi fost agresată sexual, dar până în acest moment nu au putut fi dovedite astfel de fapte șocante, tocmai de aceea procurorii DIICOT le-au chemat pe fete la încă o rundă de audieri.

Citește și: Tristan și ”Cobra” Tate, săltați de mascați

Cei doi frați însă, susțin potrivit apropiaților că-n spatele acestui dosar penal ar sta o presupusă răzbunare din partea unor dușmani.

Citește și: VIDEO- Frații Tristan și Cobra Tate, audiați într-un dosar de proxenetism/O tânără a fost sechestrată într-un imobil din Voluntari

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Ce e mai mult decât evident este că există destule tinere care roiesc în jurul milionarilor străini stabiliți în România. Ba mai mult, unele dintre ele și-au tatuat pe viață loialitatea. Într-o filmare, unul dintre frați apare în pat cu o tânără blondă care are pe picior tatuată o cobră uriașă identică cu cea de pe brațul lui.

Potrivit unor surse din anchetă, ar fi mai multe tinerele care fac videochat pentru cei doi frați și care ar avea astfel de însemne pe trup.

Cine sunt Tristan și Andrew Tate

Tristan și Andrew Tate sunt cetățeni britanici, practicanți de kickboxing, care s-au mutat de câțiva ani în România.

Milionarul Tristan Tate este cunoscut drept fost campion la kickboxing și fost iubit al Biancăi Drăgușanu.

În septembrie 2018, Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a despărțit de Tristan Tate, spunând că și-au promis să nu se atace în public.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si