Emma Aida Gabbey a fost sechestrată în casa din Pipera care aparține fraților Tristan și Andrew Tate, cetățeni britanici. Femeia este de origine americană.

Citeste si: Suma incredibilă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru locul de parcare. E cât un salariu în România

Tristan Tate este fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. El este un personaj celebru în mediul online.

Este urmărit pe Instagram de 317.000 de persoane, iar pe TikTok de peste 60.000 de persoane pentru fotografiile și clipurile în care își etalează mașinile foarte scumpe.

De ce a recurs milionarul la acest gest

Jurnaliștii Antena 3 au explicat că tânăra ar fi fost racolată pentru exploatare sexuală. Frații Tate ar fi racolat mai multe femei în vila lor în care au amenajat un studio de videochat.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău?! Diva i-a aruncat o veste bombă mamei afaceristului: „Sunt atât de fericită”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Ambasada SUA la București a fost cea care a sesizat autoritățile din România despre sechestrare după ce Emma Aida Gabbey i-ar fi trimis iubitului ei din America adresa locuinței din Pipera prin intermediul telefonului mobil, iar acesta din urmă a anunțat serviciul diplomatic.

femeie-sechestrata-de-tristan-tate

Tristan Tate a sechestrat o tânără de 21 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Fiica Biancăi Drăgușanu, pe mâinile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Sofia: "Am decis să o operăm"

În urma perchezițiilor, polițiștii Ilfoveni au descoperit în locuință două victime, una dintre ele fiind femeia de cetățenie americană.

„Polițiștii ilfoveni au fost anunțați, luni, de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că există o informație conform căreia, într-un imobil situat pe strada Washington, din orașul Voluntari, Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, ar fi sechetrată.

În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.”, a transmis poliția printr-un comunicat.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, pune pe picioare o nouă afacere: ”Investești și nu pierzi”. În ce domeniu vrea să activeze vedeta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si