„Dimineaţa cu noi”, matinalul de la Kanal D, va începe pe 14 martie, la ora 08:00!

Bursucu: „S-a inchegat o atmosferă foarte faină! (…) Am avut senzaţia că am ieşit în oras cu prietenii”.

Author: Georgiana Balaban joi 03 martie 2022 , 11:02

Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase

ursucu, Viviana Sposub şi George Tănase la „Dimineața cu noi”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Matinalul “Dimineaţa cu noi” va începe pe 14 martie, la Kanal D, iar repetiţiile pentru emisiunea ce îi are ca prezentatori pe Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase sunt în toi. Întreaga echipă, de la camaramani, reporteri, regizor de platou, scenarist şi până la prezentatori, s-a strâns pentru a pune la punct ultimele detalii pentru ca telespectatorii sa aibă parte de dimineţi perfecte în faţa micului ecran.

Citeste si: Un prezentator rus a făcut anunțul în urmă cu scurt timp: „Avem 500 de focoase nucleare, care ar asigura distrugerea SUA şi a tuturor ţărilor NATO”

“Astăzi ne-am întâlnit să discutam mai multe aspecte legate de emisiune, a fost o şedinţă în care ne-am cunoscut mai bine cu toţi membrii echipei. Vom face şi repetiţii pentru ca totul să arate şi să se lege excelent în ziua lansării, pe 14 martie. S-a închegat deja o atmosferă foarte faină. În platou chiar am avut senzaţia că am ieşit în oraş, cu prietenii”, a declarat Bursucu.

Citeste si: Kanal D împlinește astăzi, de 1 martie, 15 ani! Aniversarea va fi marcată printr-o ediție specială „Teo Show”, prin materiale dedicate în cadrul Ştirilor Kanal D și in emisiunile Radio Impuls

Emisiunea “Dimineaţa cu noi” va fi pe micile ecrane din 14 martie, de la ora 08:00, de luni pana vineri, la Kanal D. Matinalul prezentat de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase le va oferi telespectatorilor sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes precum nutriţia, sportul şi sănătatea. Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele, interviurile în exclusivitate sau intervenţiile realizate special pentru “Dimineaţa cu noi”, muzica bună şi multe alte alte suprize ce aşteaptă să fie dezvăluite.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc cu „Asta-i Romania!”

Citeste si: Kanal D împlinește astăzi, de 1 martie, 15 ani!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si