Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, La pas, din Toplița la Șaru Dornei

”ROventura” ne invită și sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, intr-o nouă incursiune la poalele Călimanilor, unde ne așteaptă o călătorie până aproape de crestele acestui masiv impresionant.

Author: Diana Bostan vineri 11 februarie 2022 , 16:24

emisiune

”Călătoria ROventura” la Kanal D

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Din Toplița la Șaru Dornei, călătoria ”ROventura”, de-o parte și de alta a masivului Călimani, ne va vrăji și ne va îndrăgosti de frumusețea acestui munte.

Simți că pășești pe urmele dacilor liberi, primii locuitori ai acestui teritoriu de-o frumusețe rară.

La pas, din Toplița la Șaru Dornei

Așezarea harghiteană are multe de oferit, iar oamenii locului sunt siguri că va ajunge curând un pol de atracție pentru turiști.

Trecând de munți, în mirificul bazin al Dornelor, din Bucovina, ajungem la Șaru Dornei, comuna de la poalele Călimanilor, pe care o găsim gătită-n straie de iarnă, ca-n povești. 

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”: Incursiune la poalele Călimanilor

Descoperim împreună farmecul munților Călimani

Călimani, cei mai tineri munți din România, au culmi care se-nalță la peste două mii de metri și sunt printre cei mai vizitați din țară.

Va fi o bucurie să le redescoperim farmecul nepereche și uluitorul potențial, alături de unul dintre pionierii turismului de aventură din Țara Dornelor. Următorul popas îl facem la fosta carieră de sulf, o emblemă a Călimanilor de odinioară, care îi atrage și astăzi pe cei curioși să afle istoria uitată a muntelui.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”: O mie de poveşti de viaţă într-un singur om, păstrător al tradiţiilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si