Directoarea unei școli din București și soțul acesteia, un cunoscut preot, au murit arşi de vii în casă, în timpul furtunii de miercuri

Furtuna de miercuri seară, 28 iulie 2021, din București, a provocat un incendiu imens în casa în care locuia directoarea școlii 178 și soțul acesteia, un cunoscut paroh al Cimitirului Dămăroaia din Sectorul 1.

Author: Andreea Bolocan joi 29 iulie 2021 , 14:50

Daniela și Costel Paizan au murit in urma furtunii din bucuresti
Daniela și Costel Paizan[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preotul Costel Paizan, paroh la Cimitirul Dămăroaia, şi soţia sa, directoarea şcolii 178 din cartierul Pajura, au murit, după ce casa lor a fost trăsnită în timpul furtunii de seara trecută.

Un incendiu puternic a izbucnit în timp ce aceștia se aflau în propria casă din București.

Cel care a anunțat decesul celor doi soți a fost chiar Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1. Acesta a făcut o postare pe pagina sa personală de Facebook prin care a povestit de tragicul eveniment. De asemenea, Daniel Tudorache şi-a exprimat condoleanţe faţă de trecerea la cele veşnice a preotului şi soţiei acestuia.

"Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu. Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura. Dumnezeu să-i odihnească!", a scris Daniel Tuodrache, pe Facebook.

Citeste si: VIDEO| Pagube uriaşe după furtuna din Capitală

Directoarea școlii nr. 178 era profesor de istorie

Daniela Paizan era profesor de istorie şi directoare a şcolii nr. 178 din cartierul Pajura, din sectorul 1.

"Doamna directoare, nu vă vom uita niciodată datorită profesionalismului, empatiei, căldurii şi devotamentului cu care ne-aţi înconjurat şi ne-aţi încurajat de-a lungul timpului. Şcoala noastră nu va mai fi la fel", a scris o colegă profesoară.

Citeste si: Bărbat, lovit mortal de tren la Periș, lângă București

Mesajul Inspectoratului Școlar al Municipiului București

De asemenea, I nspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a transmis prin intermediul Facebook-ului un mesaj de condoleanţe după cele întâmplate în seara de miercuri, 29 iulie.

 "Directoarea Școlii Gimnaziale nr. 178, Paizan Daniela, profesor de istorie, și sotul acesteia, au trecut spre cele veșnice, noaptea trecută, din cauza unui incendiu care le-a cuprins locuința", a scris ISMB, pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si