Directorul care a venit beat la serviciu are un salariu uriaş! Cornel Alexa a fost filmat la birou în ipostaze penibile!

Directorul care a venit beat la serviciu, Cornel Alexa, a devenit cunoscut în toată ţara.

Author: Matei Vaihan miercuri 26 februarie 2020 , 09:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Directorul care a venit beat la serviciu, Cornel Alexa, conduce o instituţie de stat,  Inspecţia de Stat în Construcţii (ISC) Vaslui.

El a fost surprins luni, 24 februarie, într-o avansată stare de ebrietate la locul de muncă. Judeţul Vaslui s-a aflat luni, 24 februarie, sub avertizare cod portocaliu de vânt puternic, iar jurnaliştii publicaţiei Vremea Nouă, citaţi de Adevărul, au mers la şeful Inspecţiei de Stat în Construcţii Vaslui pentru a-l întreba despre situaţia clădirilor din judeţ, dacă acestea reprezintă un pericol pentru siguranţa cetăţenilor, precum şi despre un recent control efectuat la Vaslui de către reprezentanţii Ministerului Dezvoltării.( vezi ce venituri fabuloase are soţul Ralucăi Turcan)

Citeste si: Salariul minim 2020. Cu cat a crescut salariul minim pe economie de la 1 ianuarie 2020

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă, cu un ceas de lux la mână. Bijuteria este echivalentul a 119 pensii

Citeste si: Se dau 2080 de lei pe lună, pentru milioane de români! Banii intră direct pe card

Ziariştii l-au găsit pe directorul ISC Vaslui într-o vădită stare de ebrietate, clătindu-se şi abia reuşind să lege cuvintele. Directorul a fost surprins în birou în timp ce un subaltern în solicita să semneze un ordin de deplasare. Stânjenit de situaţia în care se afla şeful său, subalternul îi indică cu degetul unde să semneze. Intervievat de jurnalistul Vremea Nouă, directorul Cornel Alexa a oferit un spectacol jenant. ”Mă doare în p...ă”, a îngăimat şeful ISC Vaslui, subliniind că ”nu mor caii când vor câinii”. Despre eventualele controale în teren, pentru a verifica siguranţa clădirilor, cu acoperişuri construite haotic, Alexa le consideră nişte ”căcaturi”: „Tu ai venit să vezi, aicea… deci… întotdeauna tu mă întrebi căcaturile astea… mă doare în p…ă pe mine, când se întâmplã… Ai înteles, meseriaşule” Nu mor caii când vor câinii. Caii mor când… mă doare în p…ă”.

Directorul care a venit beat la serviciu. Cornel Alexa are 4 terenuri şi o locuinţă

Directorul Cornel Alexa a încheiat interviul cântându-i jurnalistului Vremea Nouă: “Să-mi cânti, cobzar bătrân, ceva/ Să-mi cânti ce stii mai bine/ Că vin ţi-oi da, si bani ţi-oi da/ Şi haina de pe mine”. Cornel Alexa este director al ISC Vaslui de mai mulţi ani, fiind cunoscut că a fost susţinut în funcţia de conducere de-a lungului anilor de PSD. Colegii acestuia susţin că la nivelul instituţiei era de notorietate faptul că acesta se află mereu sub influenţa băuturilor alcoolice la locul de muncă. 

Citeste si: „M-a bătut, recunosc.” Adriana Bahmuțeanu a fost victima abuzurilor fizice- kfetele.ro

Citeste si: Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului- radioimpuls.ro

Conform ultimei declaraţii de avere, depusă în iunie 2019, Alexa a încasat un venit anual de 78.127 de lei (6.510 lei pe lună) de la ISC Vaslui. El şi soţia sa deţin patru terenuri, din care două agricole, de 2,2 hectare, respectiv de 13 hectare. Alexa are şi o locuinţă în Vaslui, de 136 metri pătraţi. Directorul nu are datorii, însă are un cont în bancă în care se află 8.000 de euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si