Viorica Dăncilă, cu un ceas de lux la mână. Bijuteria este echivalentul a 119 pensii

Viorica Dăncilă a fost văzută cu un ceas la mână ce aparține unui brand foarte renumit. Fostul premier poartă o bijuterie placată cu aur de 18 karate și are o valoare de catalog de 83.678 de lei.

Author: G.B. miercuri 13 noiembrie 2019 , 19:46

Viorica Dăncilă cu un ceas de lux la mână. Bijuteria este echivalentul a 119 pensii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dăncilă a atras atenția criticilor când a ales să poarte valoroasa bijuterie. Liderul deputaților PNL, Florin Roman o acuză pe Dăncilă că nu și-a declarat ceasul în declarația de avere.

„Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Vasilica Dancila a încălcat legea prin faptul ca a omis sa treacă in declaraţia de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dancila s-a afişat la conferinţa de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei”, a scris Florin Roman, pe o rețea de socializare.

Viorica Dăncilă cu un ceas de lux la mână. Bijuteria este echivalentul a 119 pensii

„În afara broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieşte din muncî cinstitî, doamna Dâncilă nu s-a sfiit să-şi etaleze ceasul de lux, placat in aur.

Ii reamintesc doamnei Dîncilă că falsul in declaraţii este o infracţiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dancila sa ne explice cum este sa plângi pe umărul pensionarilor şi tu sa huzuresti in lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulţi din cei cărora candidatul PSD la prezidenţiale le cere votul! Păi cum vine asta, doamna Dăncilă?!”, a mai afirmat deputatul liberal.

Citeste si: Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă: „Decât dacă ești arogant poți să spui: Am câștigat!”

Viorica Dăncilă cu un ceas de lux la mână. Bijuteria este echivalentul a 119 pensii

Citeste si: PSD este forțat să justifice sursele de finanțare pentru mitingul împotriva abuzurilor din Piața Victoriei

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale și-a depus declarația de avere la începutul campaniei. Dăncilă a declarat că deține bijuterii de aur de peste 5.000 de euro, printre care a enumerat inele, cercei, pandantive, brățări și broșe.

Viorica Dăncilă cu un ceas de lux la mână. Bijuteria este echivalentul a 119 pensii

Citeste si: Ludovic Orban: "Vă informez că am am demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD"

Pesedista a transmis că are opt conturi în bănci unde strânge peste 518 mii de lei, scrie fanatik.ro. Deasemenea, Dăncilă are și un cont de pensii private în valoare de aproape 44.000 de lei. Tot ea mai deține și 57.615 euro în patru conturi şi 18.233 de dolari într-un alt cont bancar.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si