Directorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a demisionat

Directorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, şi-a înaintat demisia, luni, la doar o zi după vizita ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, la unitatea medicală suport Covid din judeţul Buzău. Danielescu s-ar fi supărat că nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii, iar Nelu Tătaru a fost întâmpinat de primar şi managerul medical.

Author: R.B. marți 23 iunie 2020 , 07:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Surse medicale au declarat, luni, pntru News.ro, că directorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, a demisionat, iar decizia sa ar avea legătură cu vizita de duminică a ministrului Nelu Tătaru. Managerul unităţii medicale nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii şi nu a reuşit să ajungă la unitatea medicală în timp util.

Citeste si: Tătaru: Pacienţii COVID-19 asimptomatici vor fi izolaţi acasă după 10 zile de spitalizare

Ministrul Nelu Tătaru a fost întâmpinat, duminică,  la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat de primarul Sorin Cîrjan şi de directorul medical Felicia Vasile ceea ce l-ar fi deranjat pe Danielescu în contextul reproşurilor şi dispoziţiilor primite de la responsabilul de la Bucureşti.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

În încercarea de a detensiona situaţia, dar şi de a-l convinge pe Danielescu să revină asupra deciziei sale radicale, primarul Sorin Cîrjan a convocat, luni după-amiază, o şedinţă de urgenţă la Spitalul Municipal.

Citeste si: Tătaru: Suntem într-o transmitere comunitară accentuată în ultimele 10 zile

Contactat telefonic, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a precizat că nu poate face nicio declaraţie în acest caz, însă a precizat că va avea o nouă întâlnire cu managerul Spitalului Municipal pentru a-l convinge să se răzgândească. 

Managerul Adrian Danielescu nu a putut fi contactat pentru a explica motivele demisiei sale.

Citeste si: OMS, un nou avertisment către omenire! „Virusul continuă să...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si