Disperare pentru familia lui Tudor, băiatul de 15 ani dispărut fără urmă de o lună

Crăciun greu şi sfârşit de an cu deznădejde pentru familia lui Tudor, băaiatul de 15 ani, din Zalău, dispărut în urmă cu mai bine de o lună.

C.L., sâmbătă 29 decembrie 2018 , 08:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu există până acum nici un semn de la Tudor Niream, băiatul este dispărut fără urmă de mai bine de o lună. Iar familia este disperată!

”Tocmai s-a împlinit o lună de la dispariţia lui Tudor. A trecut şi cea mai lungă noapte a anului şi tânjim pentru zile mai bune. Încă nu avem noutăţi, dar cu apropierea sărbătorilor îndrăznim să ne menţinem speranţa pentru o regăsire teafără”, este mesajul postat de unchiul lui Tudor în urmă cu câteva zile.


Acesta este singurul care transmite din când în când mesaje despre Tudor, deşi acestea par din ce în ce mai pesimiste.


Tudor Niream este căutat în toată ţara, el fiind pe lista copiilor dispăruţi. Însă, dacă în primele zile de după dispariţia lui, băiatul a fost căutat de sute de oameni în împrejurimi, în lacul din apropiere şi apăreau zeci de mesaje că a fost văzut în diverse părţi ale ţării, acum s-a lăsat o tăcere grea! Anunţul cu dispariţia lui Tudor este în continuare distribuit în diverse grurpuri de pe paginile de socializare, însă nu există o pistă pe care familia sau poliţiştii să meargă.

 

Tudor Niream a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, din Sălaj. Le-a spus acestora că merge să se plimbe şi a plecat fără să-şi ia telefonul cu el.

De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Familia a anunţat imediat dispariţia băiatului, cazul a fost intens mediatizat şi pe reţelele de socializare, dar nu s-a primit niciun semn până acum. Tudor a fost căutat de familie, de prieteni, de voluntari, de pompierii militari chiar şi în apele lacului Vârşolţ.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si