Disperat sa-si intemeieze o familie, un barbat din Navodari s-a casatorit de 3 ori, in 3 decenii. Nu a divortat de niciuna din femei
Social

Disperat sa-si intemeieze o familie, un barbat din Navodari s-a casatorit de 3 ori, in 3 decenii. Nu a divortat de niciuna din femei

I. I.
12 ian 2018

Un barbat din Navodari, in varsta de 55 de ani, s-a casatorit de trei ori in trei decenii fara a divorta de niciuna dintre femei.

In 2009 si-a gasit din nou iubirea, pentru ca 5 ani mai tarziu sa se duca din nou la Starea Civila cu o alta femeie. Problema este ca nu a divortat niciodata, motiv pentru care in prezent are trei sotii si va fi judecat pentru …bigamie. Este singurul astfel de caz din ultimul deceniu la Constanta, scrie reporterntv.ro.

In ultimele doua cazuri, barbatul a omis o formalitate legala: nu a divortat de niciuna dintre sotiile sale. Astfel, in 2015, barbatul era casatorit cu trei femei.
La un moment dat, prima nevasta s-a dus sa-si preschimbe buletinul si, cand s-a declarat casatorita, s-a descoperit cazul de bigamie, unicul din ultimul deceniu din Constanta, mai adauga sursa citata.

“E casatorit cu proprietara garsonierei, lucreaza agent de paza in Constanta, locuieste aici, e un om linistit, isi vede de treaba lui, nu a suparat pe nimeni”, a declarat administratorul blocului unde locuieste barbatul.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook