Doctoriță româncă din Italia moartă la 51 de ani, omagiată de italieni

Moartea unei românce din Italia a provocat o mare tristețe în rândurile comunității din care făcea parte, Claudia Cristina Dumitrașc, medic generalist în localitățile Albese con Cassano și Tavernerio din provincia Como, avea 51 de ani și a decedat în seara zilei de vineri, 14 februarie. „O persoană deosebit de amabilă și disponibilă, suntem profund întristați de dispariția sa prematură”, au transmis reprezentanții primăriei din Albese.

R.B., luni 17 februarie 2020 , 12:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Claudia Cristina Dumitrașc locuia la Orsenigo și lucrase în mai multe cabinete medicale din zonă până în iunie 2019 când a devenit medic generalist în Albese con Cassano și Tavernerio, informează Erba Notizie.

Citeste si: Doliu la Hollywood! O actriță din Sex and The City a murit

Moartea medicului român a întristat comunitățile celor două localități unde se îngrijea de sănătatea oamenilor din zonă: Administrația comunală din Albese a dorit să-și exprime condoleanțele în mod public cu o postare pe Facebook: „Aflăm cu mare tristețe de moartea prematură a Dr. Claudia Cristina Dumitrașc, medic generalist în serviciu la noi în comună de câteva luni. Administrația comunală, precum și toată comunitatea din zonă transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.”

Citeste si: Doliu la Hollywood! O actriță din Sex and The City a murit

Reprezentanții Primăriei din Tavernerio au dorit, de asemenea, să-și exprime omagiile: „Suntem întristați de moartea prematură a doctoriței Dumitrașc, medic de familie în Tavernerio și persoană mereu amabilă, disponibilă și de mare ajutor. Administrația comunală și comunitatea din Tavernerio transmit condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente.”

Citeste si: Burak Ozcivit este în doliu! Socrul său a murit

Primarul din Tavernerio, Mirko Paulon, a menționat: „M-am întâlnit în ultimul timp de mai multe ori cu doctorița Dumitrașc pentru că a venit cu ideea deschiderii un ambulatoriu în centrul civic din Ponzate și organizam ultimele detalii în acest sens. Am rămas deosebit de afectat de vestea morții sale și transmit condoleanțe familiei.”

Claudia Cristina Dumitrașc, era născută la Roman în data de 24 iulie 1968. În anul 2000 a absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol
Davila” din București, iar din anul 2012 diploma îi era recunoscută și în Italia, scrie rotalianul.ro.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor... Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si