Stabilita de 15 ani in Pitesti, doctorita Xiaoguang Wang, cel mai cunoscut specialist in acupunctura din Romania, a murit sambata trecuta, din cauza unui anevrism de aorta. Foarte apreciata pentru activitatea si priceperea ei, Wang ii avusese drept pacienti pe Ion Iliescu sau Adrian Nastase, dar si alte persoane publice. Doctorita era reprezentantă a medicinei tradiţionale chineze la Organizaţia Mondiala a Sănătăţii, fiind absolventă a Institutului de Acupunctură din cadrul Academiei de Medicină Tradiţională şi a Institutului de Acupunctură şi Moxibustie din Beijing.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!- wowbiz.ro

Potrivit jurnaldearges.ro, in ziua mortii, Wang avea programati 70 de pacienti! Dupa o slujba tinuta ieri la o biserica din Pitesti, sicriul a fost transportat catre Ambasada Chinei din Bucuresti, unde a avut loc o ceremonie la care a participat inclusiv ambasadorul Chinei in Romania. Rămăşiţele pâmânteşti ale doctoritei Wang vor fi transportate în patria mama, noteaza jurnaldearges.ro. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si