Doctorul fals face primele declarații: "Nu am nimic de ascuns"

Matteo Politi, medicul fals care se prezenta cu numele de Matthew Mode, a făcut primele declarații după ce s-a descoperit că practica chirurgia fără să fie doctor.

E. V., miercuri 06 februarie 2019 , 08:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul spune că a apelat la un avocat și că acesta s-a ocupat de toate formalitățile necesare ca el să practice medicina pe teritoriul României.

„În primul rând, când am venit în România – nu știu cum funcționează sistemul la dumneavoastră în țară – am folosit un avocat căruia i-am dat toate documentele necesare, pe care, ca avocat, mi le-a cerut. De asemenea, am semnat ceea ce în română se numește cred procură. Ea s-a ocupat de tot ceea ce trebuia să facă. La final, a spus că am drept de practică în România și că pot să practic fără niciun fel de problemă", a declarat Matteo Politi la Antena 1.

Citește și: Colegiul Medicilor Bucureşti, despre cazul medicului fals: "Nu a fost înregistrată nicio reclamaţie"

Doctorul fals face primele declarații

Medicul fals a mai spus în cadrul intervenției sale de la Antena 1 că nu are nimic de ascuns și a negat acuzațiile privind statutul său de doctor.

„Din momentul în care am fost recunoscut cu ajutorul avocatului, pot să mă numesc medic. (...) Diplomele mele au fost recunoscute. O să vă spun numele avocatei, o să vă pun la dispoziție toate documentele... Acesta este adevărul, așa s-a întâmplat. Vă pun la dispoziție totul, o să vă aduc dovezi. Am primit multe telefoane de la presă și aș prefera să nu spun unde mă aflu acum. Vreau să vă spun că nu fug, nu am nimic de ascuns", a declarat acesta.

Totodată, a spus: „Trebuie să discut cu avocații și, la final, vă voi pune la dispoziție toată documentația. Nu sunt un fals medic și nu îmi place să fiu numit așa".

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si