Platforma a rămas agățată de bloc și exista riscul ca aceasta să se prăbușească. Cei doi muncitori au căzut de la opt metri înălțime.

„O parte s-a prăbușit și ei practic erau în schelă. Unul era pe la mijlocul schelei, s a deplasat pe partea de jos, ălălalt a zburat afară.. betonele erau pe acoperiș, era un fel de contragreutate.”, spune un martor.

Citește și: O tânără de 15 ani a fost adusă cu elicopterul în Capitală, după ce a căzut de la înălțime

„S-a făcut partea de jos, și acuma lucrau la partea de sus. Stătea în doi suporți, acum a rămas agățat într unul din suporți, care e culcat și a căzut pe bloc. ”, adaugă un localnic.

Incidentele în rândul muncitorilor sunt din ce în ce mai dese.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citește și: Un muncitor a murit pe un șantier din Constanța, după ce o cărămidă l-a lovit în cap

Un muncitor a murit pe un șantier din Constanța, după ce o cărămidă l-a lovit în cap

Un muncitor care lucra la construirea unei clădiri, în zona peninsulară a municipiului Constanța, a murit, miercuri, după ce o cărămidă i-a căzut în cap. 

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 59 de ani, ar fi fost lovit de o bucată de BCA, care ar fi căzut de la etajul 6 al al unei clădiri aflate în construcţie. Asupra bărbatului au fost efectuate manevre de resuscitare, în urma cărora a fost declarat decedat" , se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.
Cercetările sunt în derulare, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate în muncă.

Citește și:  Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul cinci, în Brașov

Un român aflat la cules de sparanghel în Germania fost călcat de un coleg cu combina, după ce ațipise pe câmp

Un român aflat la cules de sparanghel în Germania a rost rănit după ce a fost călcat de un utilaj în timp ce dormea pe câmp.

Potrivit poliției din Diepholz, accidentul s-a produs la mijlocul zilei pe un câmp de sparanghel din Schwarme.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Un bătrân din Hunedoara a fost blocat în trafic și bătut fără milă de un alt șofer, pentru că ar fi condus mult prea încet

Angajații unei firme se aflau în pauză, iar victima, un bărbat de 51 de ani, s-a băgat sub folia de pe câmp pentru a fi ferit de vânt. Colegul său, aflat într-o combină, nu l-a observat și l-a călcat.
Victima a suferit răni grave, însă viața nu îi este în pericol. O ambulanță a sosit la fața locului și l-a transportat pe bărbat la spital. 

Citește și: Un bărbat din Timișoara a decedat după ce a fost călcat de tramvai


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si