Intervenție la limită pentru o tânără de 15 ani, care a căzut de la înălțime. Aceasta a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital. Aceasta a fost preluată în stare gravă și este ținută sub observație.

Citește și: Un turist a căzut în lac după ce i s-a rupt coarda de bungee în timpul unei cascadorii/ ”Dacă accidentul ar fi fost puțin mai grav, mi-aș fi putut pierde viața”

Un turist a căzut în lac după ce i s-a rupt coarda de bungee în timpul unei cascadorii/ ”Dacă accidentul ar fi fost puțin mai grav, mi-aș fi putut pierde viața”

Momente de panică pentru un turist din Hong Kong după ce i s-a rupt coarda elastică în timpul unei cascadorii deapsupra unui lac din Thailanda. Turistul din Hong Kong  a sărit de la o înălțime de zece etaje în timp ce se afla în Pattaya, Thailanda. Bărbatul, pe nume Mike, își aștepta rândul la bungee jumping după ce și-a văzut prietenul făcând un salt reușit. Personalul a legat coarda groasă de bungee la picioarele lui Mike și acesta a fost condus spre marginea macaralei, dar, nimic nu l-ar fi putut pregăti pentru ceea ce avea să se întâmple în continuare.  

Frânghia elastică s-a rupt la aproximativ 5 metri deasupra apei

Mike a zburat cu brațele întinse 30 de metri înainte ca frânghia legată de glezna lui să se rupă, la aproximativ cinci metri deasupra apei.

Mai apoi, a fost apoi trimis în jos, în lacul de sub el.

Spectatorii îngroziți au crezut că accidentul îl va ucide pe temerar, dar acesta a supraviețuit în mod miraculos.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Personalul s-a chinuit să-l scoată pe Mike din apă după ce acesta și-a pierdut cunoștința în urma impactului. Câteva momente mai târziu, bărbatul a ieșit la suprafață și imediat ce și-a recăpătat cunoștința a înotat singur până la suprafață. 

Citește și: VIDEO- Caz șocant la un liceu din Cluj! O elevă de 13 ani a căzut de la etajul trei al instituției de învățământ

Apoi, bărbatul a declarat presei locale că s-a simțit amețit din cauza durerii intense provocate de căderea dezastruoasă. În cele din urmă, Mike a fost transportat de urgență la spital, dar din fericire nu a avut nevoie de nicio intervenție chirurgicală, în ciuda durerilor pe care le avea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si