La fața locului au intervenit pompierii, scafandrii și elicopterul SMURD. Cei doi concubini au lăsat în urma lor o fetiță de 10 ani și un băiat de 11 ani.

Citeste si: Un tânăr de 14 ani din Iași a murit înecat într-o viroagă amenajată ilegal

"Astăzi, în jurul orei 14:00, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Coşteiu din judeţul Timiş, un bărbat şi o femeie ar fi intrat în râul Timiş, fără a mai ieşi la suprafaţă.

Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informaţii si în urma verificărilor efectuate reieşind că un bărbat de 39 de ani şi o femeie se 34 de ani ar fi intrat în apele râului Timiş pentru a se răcori şi nu au mai ieşit la mal”, transmite IPJ Timiş.

Citeste si: VIDEO-I-au filmat moartea fără a-i sări în ajutor

La faţa locului au fost prezente multe echipaje de poliţie, pompieri, scafandrii, 2 ambulante şi un elicopter SMURD, fiind efectuate căutări în vederea găsirii celor 2 persoane.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Geamanduri în formă de cruce pe Marea Neagră. Salvamarii sunt revoltați. Reacția lui Raed Arafat

"În urma activităţilor de căutare desfăşurate, scafandrii au găsit trupurile celor două persoane în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale, cei doi fiind declaraţii decedaţi”, mai precizează IPJ Timiş.

I-au filmat moartea fără a-i sări în ajutor

Moartea bietului om a venit sub privirile semenilor care nici măcar nu au încercat să îl ajute- ba chiar s-au

ferit de el- iar alții au filmat întregul episod ce te cutremură.

Inițial- se vede că bărbatul înoată cu greu spre marginea bazinului. Adâncimea apei e mică- dar i se face brus rău și se scufundă fără să strige după ajutor sau să se zbată- poate de aceea oamenii nu au băgat de seamă că ceva rău se întâmplă.

Citeste si: Băiețelul de 5 ani care a căzut în râul Cugir a murit

Doar că- minutele treceau- iar bărbatul de 40 de ani nu dădea semne. Dar nici așa nu a trezit nimănui suspiciuni. Ceilalți înoată pe lângă el- iar un tată își avertizează copilul să nu cumva să se lovească de el- dar atât.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si:  Un tânăr de 14 ani din Iași a murit înecat într-o viroagă amenajată ilegal

Abia după trei minute în care omul a stat cu fața în jos în  bazinul cu apă- încep primii martori să se agite.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si