Un bărbat a fost încătușat în mijlocul străzii, după ce i-a amenințat pe agenții veniți la fața locului că ar fi dat muzica mult prea tare. Exasperați de zgomot, vecinii au chemat oamenii legii.

Citeste si: Un copil de 10 ani a fost arestat după ce a amenințat că va împușca mai multe persoane

Bărbatul a refuzat să se legitimeze și a început să se certe cu polițiștii, motiv pentru care a fost încătușat.

În acest context, polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea bărbatului, după care, acesta a fost condus la sediul poliției din Buftea pentru cercetări.

Citeste si: Un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că își va omorî soția și cei doi copii

Polițiștii din Buftea s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj și a fost amendat cu suma de 1000 de lei.

Un copil de 10 ani a fost arestat după ce a amenințat că va împușca mai multe persoane

Un băiat de 10 ani, elev la școala elementară Patriot din Cape Coral, Florida, a fost încătușat după ce a amenințat că va împușca mai multe persoane.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Băiatul de 10 ani din Florida a lăsat în scris că va face "o baie de sânge", împușcând mai multe persoane.

„Comportamentul acestui elev este condamnabil, mai ales  după tragedia recentă din Uvalde, Texas. Este esenţial să ne asigurăm că elevii noştri sunt în siguranţă”, a declarat şeriful din comitatul Lee, Carmine Marceno, într-un comunicat, potrivit Digi24.

Citeste si: Incident la un pas de tragedie. Un bărbat de 70 de ani a fost aproape să se înece într-o piscină din Voluntari

Biroul șerifului a fost informat cu privire la mesajele alarmante, iar un serviciu specializat pe faptele minorilor a preluat cazul.

Marceno a spus că ofițerii au reacționat imediat.  „Vom avea lege şi ordine în şcolile noastre! Echipa mea nu a ezitat nicio secundă şi a acţionat imediat după această ameninţare” , a spus el.

Citeste si: O româncă şi-a ucis nepotul în vârstă de 5 ani

"Acum nu este momentul să te comporţi ca un mic delincvent. Nu este amuzant. Acest copil a făcut o ameninţare falsă, iar acum se confruntă cu consecinţe reale”, a spus Marceno.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si