Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Doi copii, de 9 și 12 ani, răniți la o cursă ilegală de mașini. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

Doi copii au fost răniți duminică la prânz într-un accident petrecut la Siliștea Gumești, județul Teleorman, pe terenul fostului aerodrom pe care, de obicei, se fac curse ilegale de mașini.

Sorin Negru,

Copilul de 12 ani a fost grav rănit și a fost transportat la București cu elicopterul SMURD

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit presei locale, un adolescent de 17 ani, care participa la cursa ilegală de mașini, a pierdut controlul volanului, a acroșat un alt autoturism, după care a lovit în plin doi copii, de 9 și 12 ani, care stateau pe margine.

Citeste si: Tânăr spectator de 19 ani, spulberat de un Lamborghini la raliul din Brașov. Bolidul avea 200 km pe oră

Copilul de 12 ani a fost grav rănit, iar pentru el a fost solicitat elicopterul SMURD, transmite ImpactNews24.ro.

Cum s-a produs accidentul pe aerodromul din Teleorman

Doi copii au fost răniți într-un accident petrecut, cu puțin timp în urmă, la Siliștea Gumești, pe terenul fostului aerodrom pe care, de obicei, se fac curse ilegale de mașini.

Citeste si: Guvernul a majorat amenzile pentru lipsa rovinietei. Cât vor plăti șoferii de acum înainte

Citeste si: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

La fața locului, pe lângă echipajele de salvare, s-au deplasat și oamenii legii, care fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Aerodromul din Teleorman, folosit pentru cursele ilegale de mașini

Potrivit primelor informații, una dintre cele două victime. copilul de 12 ani, se află în stare gravă și a fost transporatat cu un elicopter SMURD în Capitală.

Știre în curs de actualizare

Accident mortal la raliul din Brașov

Un alt accident extrem de grav a avut loc duminică la raliul Promo Rally, pe centura Brașovului. Un spectator de 19 ani a murit după ce a fost lovit de un Lamborghini care gonea cu 200 de km la oră, a ieșit în decor și s-a răsturnat.

Citeste si: VIDEO- Ministerul Turismului vrea să interzică accesul camioanelor pe șosele în weekend și să introducă trenuri speciale care opresc în stațiunile de vacanță

Potrivit polițiștilor, unul dintre concurenți a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara drumului, accidentându-l mortal pe tânărul spectator aflat pe câmpul de alături.

Echipele de prim ajutor au aplicat manevre de resuscitare timp de zeci de minute, dar fără succes.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

„La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C. Bărbatul, în vârstă de 21 ani, se află în stop cardio-respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, au transmis dimineață reprezentanții ISU Brașov.

Cum s-a produs tragedia de pe centura Brașovului

Organizatorii raliului au transmis că, în timpul desfășurării manșelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieșind în decor.

Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, "a lovit un cetățean aflat pe margine, în câmpul de alături". 

Citeste si:  Un elicopter SMURD a preluat cinci victime dintr-un accident rutier

"Conducătorul auto este în stare de șoc dar conștient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare și ambulanță aflate la fața locului, medicii de la fața locului solicitând ajutor și din partea ISU SMURD BRAȘOV. La aceasta oră se efectuează manevrele de resuscitare asupra cetățeanului lovit. Exprimându-ne că starea acestuia se va îmbunătăți, regretăm cele întâmplate, iar în consecință cursa este anulată". a transmis biroul de presă al Promo Racing.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI