Doi fraţi adoptaţi în Australia şi-au găsit părinţii biologici din România, însă veştile nu sunt tocmai bune: ”A fost prea târziu...”

Cei doi fraţi adoptaţi de o familie din Australia care îşi căutau părinţii biologici în România au primit informaţii importante despre familia lor, însă veştile nu sunt deloc bune.

M.C.B., luni 19 noiembrie 2018 , 15:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gena şi Kalman Balog, în vârstă de 22 de ani, au fost adoptaţi de o familie din Australia. Cei doi au locuit în judeţul Satu Mare, împreună cu familia lor, însă au fost adoptaţi când aveau numai doi ani.

Tinerii au apelat la pagina de Facebook ”The never forgotten Romanian children- Copiii niciodată uitaţi ai României” pentru a-şi găsi părinţii din Satu Mare, iar postarea a devenit virală.

Peste 10.000 de oameni au distribuit postarea în speranţa că îi vor ajuta pe cei doi fraţi să îşi găsească părinţii. În urma postării, mesajul celor doi fraţi a ajuns la numeroase persoane din Satu Mare.

Drept urmare, jurnaliştii de la presasm.ro au reuşit să îi găsească pe părinţii fraţilor adoptaţi. Din nefericire, a fost prea târziu pentru ca cei doi fraţi să îşi întâlnească tatăl. Bărbatul a murit chiar în acest an, în urmă cu câteva luni.

În acelaşi timp, mama copiilor, Adela Lakatos, este grav bolnavă, fiind imobilizată la pat. Mama naturală a celor doi fraţi locuieşte în satul Irina, comuna Andrid şi mai are încă cinci copii.

Sursă: observator.tv 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare! S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare!
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
b1.ro
Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce... Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si