Cei doi soți, amândoi în vârstă de 25 de ani, au sărit într-un râu ca să își salveze cu orice preț câinele care căzuse în apă, Cu toate că s-au luptat să-și salveze patrupedul, tinerii au rămas blocați într-o conductă de beton.

Citește și: În această țară influencerii de pe Instagram trebuie să anunțe dacă își pun filtre pe poze: „Va fi interzis”

Tragedia a avut loc în timpul unei plimbări, aparent banale. Patrupedul a scăpat din lesă și a sărit în apele râului, totul având loc în jurul orei locale 17:30. La scurt timp după ce a ajuns în apă, câinele a fost luat de un curent violent. Bărbatul în vârstă de 25 de ani a sărit primul în apă în încercarea disperată de a-și salva prietenul patruped. Mai apoi l-a urmat și soția sa, care a sărit în apă cu același scop. Din nefericire, amândoi au rămas blocați într-o țeavă de beton.

Patrupedul a fost singurul care a supraviețuit în urma incidentul dramatic

Cei care au asistat oripilați la scenele dramatice au sunat imediat după ajutor, dar în ciuda eforturilor depuse de medicii ajunși la fața locului, care au încercat masaj cardiac timp de 45 de minute, cei doi soți nu au mai putut fi salvați, notează jurnaliștii de la  TF1. Animalul de companie al celor doi soți a reușit să iasă singur din apă.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citește și: Caz șocant în Spania! Doi români au cumpărat un bebeluș cu 2.000 de euro. Ce pedeapsă a primit mama copilului

Oamenii legii au deschis o anchetă cu privire la cauzele morții celor doi tineri, chiar dacă procuratura consideră că scenariul înecului accidental este cel mai preconizat a fi „luat în considerare”.

Citește și: Incident tragic într-o familie de români! Bărbatul a fugit de acasă, îmbrăcat doar în pijamale, după ce și-a înjunghiat violent soția


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si