Cei doi turiști, rămași blocați în masivul Bucegi, și-au petrecut noaptea sub cerul liber. Misiunea salvamontiștilor a fost contracronometru, temperatura fiind una scăzută. Tinerii au rămas blocați pe versantul sud-estic al muntelui Costila.

Citeste si: Prognoza meteo ANM în perioada 26 septembrie- 24 octombrie 2022. Ce spun meteorologii

„În scurt timp s-au blocat și au petrecut noaptea sub cerul liber, în condiții meteorologice deloc favorabile (ploaie, vânt puternic și temperatura sub 5 grade Celsius).

Cu toate acestea nu au sunat după ajutor, decât atunci când s-a luminat de ziuă și au văzut ca este imposibil să coboare singuri”, au declarat reprezentanții Salvamont Bușteni.

Prognoza meteo ANM în perioada 26 septembrie- 24 octombrie 2022. Ce spun meteorologii

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru începutul lunii octombrie 2022. Cum va fi vremea în intervalul 26 septembrie- 24 octombrie 2022.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Citeste si: A nins pe Transfăgărășan

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. 

Citeste si:  Prognoza meteo octombrie 2022: Cum va fi vremea în a doua lună de toamnă

Vremea în săptămâna 10.10.2022- 17.10.2022

Vremea se stabilizează, iar temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. 

Citeste si:  Cum va fi vremea în perioada 19-25 septembrie 2022. Prognoza meteo pentru fiecare zi a săptămânii

Vremea în săptămâna 17.10.2022- 24.10.2022

Vremea rămâne stabilă, iar mediile  valorilor termice   ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si