Cele două grupări care s-au luat la bătaie erau din Tulcea și Constanța. Cei doi bărbați s-au luptat cu bâte, cuțite și topoare, iar de aici până la o crimă a mai fost doar un pas.
Unul dintre atacatori, în vârstă de 42 de ani a murit, iar un rival de-al acestuia este în stare gravă la spital după ce a leșinat.

Citeste si: Dosar penal în urma unei bătăi între eleve de 13 şi 15 ani

Scenele s-au petrecut în Cogealac din județul Constanța. Camerele de supraveghere au înregistrat bătaia, moment în care unul dintre bărbați se împiedică și cade, apoi este atacat de mai mulți bărbați. Zece persoane au fost implicate în acest incident. Gruparea din Tulcea a venit special pentru a se lua la bătaie cu gruparea din Cogealac, din spusele anchetatorilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Zece ieşeni au murit după ce au băut alcool sanitar contrafăcut. Produsul mortal era fabricat în București


Samsarii de legume s-ar fi luat la ceartă din cauza spațiului din piață

“Cei din Tulcea au venit la piață aici, s-au luat de un localnic, l-au tăbăcit, ăsta s-a dus și-a luat întăriri și a început îngrămădeala. Unul pleacă la doi metri în pământ, alălatul, tânăr fiind, are și soție o să stea vreo 20 de ani și ceva acolo și n-a ieșit nimic bun.”, spune un bărbat.

Citeste si: VIDEO| Șase persoane, reținute sub acuzația de omor în cazul crimei din Piața Constituției

”În cauză sunt reținute cinci persoane, practic dintr-o anumită grupare, un altul din gruparea adversă cu care au avut conflictul. Cel care a lovit-o pe victimă și i-a luat viața este cercetat pentru omor calificat. Şi cei din gruparea adversă sunt acuzați de tentativă la omor calificat.”, menționează procurorul.

Citeste si: Scandal într-o casă de pariuri din Mehedinţi. Un tânăr a fost bătut cu o bâtă de baseball


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si