Un bărbat s-a stins din viață, iar un altul se află în stare gravă la spital, după un conflict de proporții care a izbucnit pe o stradă din localitatea constănţeană Cogealac.

Citeste si: Tragedie în județul Olt. Un bărbat a murit după ce a fost acroşat de un poliţist care mergea în marşarier

Cearta generală ar fi pornit după ce trei bărbaţi, care locuiesc în Tulcea, s-au deplasat până la Cogealac, județul Constanța, pentru a-l învăța o lecție pe un alt bărbat cu care ar fi avut câteva neînţelegeri într-o piaţă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un bărbat s-a stins din viață în urma conflictului

Cum cel din urmă nu a fost găsit acasă, cei trei scandalagii s-au luat la bătaie cu rudele constănţeanului. Acestora le-au sărit în ajutor şi alţi localnici din localitatea Cogealac.

Citeste si: Dispariții misterioase în Timiș: Trei copii, de 11, 12 şi 13 ani sunt căutați de polițiști

Unul dintre scandalagii din Tulcea s-a stins din viață din cauza loviturilor severe, iar un alt bărbat, de data aceasta din localitatea Cogealac se află în stare gravă la spital.

Oamenii legii constănțeni i-au identificat pe agresorii din Tulcea şi se află acum în căutarea scandalagiilor din județul Constanţa.

Citeste si: Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat de un altul de aceeaşi vârstă. Unde s-a petrecut totul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si