Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor au transmis, vineri, un comunicat prin care anunță dispariția, la vârsta de 69 de ani, a fostului arbitru internațional Ioan Danciu. La finalul carierei, Danciu a condus și mai multe cluburi de fotbal din țară.

Ramona Danciu, fiica marelui om de fotbal, a publicat și ea un mesaj emoționant pe Facebook: ” Azi noapte la ora 01:00, a trecut la cele veșnice tatăl meu drag, fostul mare arbitru de fotbal Ioan Danciu, în vârstă de 69 de ani.

El a plecat dintr-o lume cu dor, într-0 lume fără dor. Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Ortodoxă din Petros-Baru Mare. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pentru că a fost un tată și un minunat. Nu te vom uita niciodată ”.

Citeste si: Doliu în presă. A murit unul dintre cei mai respectați jurnaliști, răpus de COVID

Ioan Danciu, alături de fiica RAMONA ANDREEA si nepotica SELENA MARIA BRATILA (foto din noiembrie 2020)[Sursa foto: Facebook / Ioan Danciu]

Potrivit Mediafax, Ioan Danciu a fost internat în spital în luna martie a acestui an, din cauza problemelor cardiovasculare.

Cine a fost Ioan Danciu

Născut la 5 ianuarie 1952, Ioan Danciu a fost arbitru în Liga 1 în perioada 1990 – 1997, cu peste 100 de jocuri conduse în primul eșalon.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, Ioan Danciu a făcut parte din brigăzi care au condus partide internaționale.

La finalul carierei în arbitraj, Ioan Danciu a activat în conducerea unor cluburi precum FCM Bacău, Jiul, FC Vaslui.

"FRF și CCA transmit condoleanțe familiei și celor apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", se spune în comunicatul citat.

23 SEPT.2020 IOAN DANCIU IN SALA DE CONFERINTE A HOTELULUI PETROSANI HP SITUAT IN ZONA CENTRALA LINGA FOSTUL STADION JIUL![Sursa foto: Facebook / Ioan Danciu]

Ioan Danciu, alături de soția sa Margareta, Mănăstirea Prislop (în august 2020)[Sursa foto: Facebook / Ioan Danciu]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si