Doliu în lumea filmului! Emel Atıcı și fiica ei s-au stins din viață în urma cutremurului din Turcia

Îndrăgota actriță Emel Atici, din serialul Mă numesc Zuleyha, și fiica sa Püryan Aıcı, s-au stins din viață după tragicul cutremur care a zguduit Turcia pe 7 februarie 2023.

Author: Madalina Grigore sâmbătă 11 februarie 2023 , 15:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Emel Atici, cunoscuta actriță din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, în care a jucat între anii 2018 și 2022 s-a stins din viață în urma cutremurului din Turcia.

Actrița avea în desfășurare și alte proiecte pe scena Teatrului de Stat din Adana unde s-a stabilit după absolvirea Facultății de Teatru din cadrul Universității Cucurova. 

Emel Atıcı

Emel Atıcı și fiica ei s-au stins din viață în urma cutremurului din Turcia

Emel Atici și fiica ei, Püryan Aıcı, au murit în cutremurul din Turcia

Actrița și fiica ei s-au stins din viață după puternicele cutremure care au zguduit Turcia la începutul acestei săptămâni. Anunțul trist al morții celor două a fost făcut de casa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, Tims&B. 

Citește și: Poveste cu final nefericit: Femeia salvată în Turcia după 104 ore petrecute sub ruine a murit la spital

Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră.

Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor”, a spus compania Tims&B.   

Mesajele emoționante ale colegilor de breaslă

Familia, prietenii și colegii de scenă și film sunt profund îndrurerați de moartea actriței Emel Atici și a fiicei sale Hande Püryan Atici. Moartea celor două au lăsat fără cuvinte o lume întreagă, iar colegii și apropiații au transmis mesaje de condoleanțe și regrete pe paginile de socializare.

Citeste si: Dovada că Alex Leonte și Manuela Lupașcu sunt împreună! Cum au fost surprinși cei doi- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni- wowbiz.ro

„  Îmi pare foarte rău, foarte... Pentru toată lumea, pentru orice. Îmi pare rău pentru pierderea ta.”, a scris actrița Hilal Altinbilek, pe Instagram.

„  Fie ca draga noastră prietenă Emel Atici să se odihnească în pace... Odihnește-te în pace...”, a transmis și actrița Sibel Tascioglu, pe social media.

Citește și: VIDEO- Cutremurele din Turcia și Siria au băgat spaima în români. Vor să se adăpostească în buncărele din țară, însă autoritățile interzic acest lucru

Hande Püryan Atici a absolvit Universitatea Beykoz, Departamentul de Management al Aviației Civile și reprezentanții universității au transmis un mesaj de condoleanțe pentru tânără.

Citeste si: “Mi-am format un principiu de viață care s-ar putea să supere pe multă lume.” Dinu Maxer a dezvăluit motivele reale ale divorțului- kfetele.ro

Citeste si: Dinu Maxer a rupt tăcerea și a oferit primele detalii despre divorțul de Deea Maxer. Fosta lui soția a trimis un mesaj în direct: "Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalitate, planuri, putere de iubire și implicare”- radioimpuls.ro

Suntem profund întristați de pierderea absolventei programului de Management al Transportului Aerian Civil al Universității noastre, Hande Püryan Ațici și a mamei sale, Emel Ațici, în urmă cutremurului. În numele Universității Beykoz, dorim mila lui Dumnezeu absolventei noastre, draga Püryan și a prețioasei sale mame Emel Atici și condoleanțe familiei și fanilor săi.”, a transmis Universitatea Beykoz, potrivit  haberturk.com.

Serialul turcesc Mă numesc Zuleyha a avut un real succes în Turcia și în lumea întreagă fiind munca excepțională a unei echipe care s-a dedicat pentru ca totul să fie adus în atenția publicului ca o poveste impresionantă de viață. 

Citește și: Turcia s-a deplasat cu 3 metri înspre Grecia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si