Gaspard Ulliel a fost salvat de CRS Alpes, cu sprijinul medicului staţiei. Actorul se afla în stare de inconștiență la sosirea echipajelor de salvare. A fost transportat cu elicopterul către spitalul din Grenoble, puţin după ora 17:00. Conform Jandarmeriei, pronosticul era rezervat. 

La vârsta de 19 ani, Gaspard Ulliel a apărut în „Les Égarés” de André Téchiné alături de Emmanuelle Béart. A fost un soldat în Primul Război Mondial în „Un long dimanche de fiançailles” de Jean-Pierre Jeunet care i-a adus premiul César pentru „tânără speranţă” în 2005.

Citeste si: Republica Moldova riscă să intre în stare de urgență în sectorul energetic. Gazprom a refuzat amânarea plăţilor

Gaspard Ulliel, câştigător a două premii César

Fiul a doi stilişti, el l-a interpretat pe celebrul creator Yves-Saint Laurent în filmul biografic realizat de Bertrand Bonello în 2014. În 2017, a câştigat un premiu César pentru cel mai bun rol în „Juste la fin du monde” de Xavier Dolan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

În plan internaţional, el a participat în serialul Marvel „Moon Knight”, difuzat din 30 martie pe platforma Disney+.

O anchetă a fost deschisă şi încredinţată CRS Alpes, a indicat Parchetul, scrie Le Figaro. 

Citeste si: Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si