Actorul Mihai Perșa a murit pe data de 6 februarie, după ce s-a luptat mai mulți ani cu o boală cumplită. Actorul suferea de o formă de cancer la gât.

A murit actorul Mihai Perșa

Mihai Perșa s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani.

De-a lungul timpului, mai mulți artiști au încercat să îl ajute pe Mihai Perșa să își plătească tratamentele costisitoare. Printre aceștia, Fuego și Lumința Anghel. 

„Mihai Perșa este actor! Așa-i place să se recomande atunci când ajunge la capitolul profesie. O meserie de aur care i-a adus fericiri și care l-a făcut să trăiască pe deplin. Comic, plin de umor, el are o carieră impresionantă, jucând mult timp la Naționalul bucureștean, având roluri în teatru și film, făcând mai bine de 30 de ani turnee internaționale. Între timp, viața a fost dură cu el și dincolo de problemele financiare, Mihai Perșa are cancer la gât.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Cumva, luminile din fața publicului au ajuns acum să-i frângă zâmbetul și să-l facă să râdă mai puțin. Aici a intervenit proiectul ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET, care a fost alături de el, sprijinindu-l financiar pentru continuarea tratamentului", scria Paul Surugiu în urmă cu ceva timp. 

Citeste si: Doliu în cultura română: a murit directorul Teatrului Național

Cariera actorului Mihai Perșa

„Make Perșa, actorul care ridica sălile in picioare... un actor pensionar, care are mare nevoie de ajutorul nostru, cât de mic ar fi el”, scria și Luminița Anghel. 

Mihai Perșa a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, București, promoția 1971, la clasa profesorului Constantin Moruzan.

A avut mai multe roluri în filme, printre care ”Șantaj”, ”Artista, dolarii și ardelenii” sau ”Racolarea”.

Slujba de înmormântare a avut loc astăzi, la ora 10:00, la Biserica Sfântul Pantelimon după care actorul a fost înhumat în Cimitirul Domnești Ghencea 2. 

Citeste si: A murit Monica Vitti, "regina cinematografului italian"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si