John Langley, în vârstă de 78 de ani, a murit sâmbătă în jurul orei 15:00, în zona Ensenada-San Felipe 250, potrivit lui Ramón Castro, directorul organizatorului de curse off-road." Echipele de intervenție au acționat rapid, dar nu a supraviețuit", a spus Castro. CNN a contactat reprezentanții lui John Langley pentru detalii suplimentare, dar aceștia nu au mai răspuns.

Citeste si: VIDEO| Patru tineri spulberați la o cursă ilegală de mașini

Serie TV de 30 de ani

John Langley a creat și a produs seria TV „Cops” împreună cu Malcolm Barbour de la premiera sa pe Fox în 1989. Seria de emisiuni cu polițiștii în acțiune a durat mai mult de 30 de ani înainte de a fi anulată în 2020, pe fondul unei dezbateri cu privire la descrierea polițiștilor și a poliției.

Citeste si: Momente de doliu pentru Larisa Iordache. Mama ei a murit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

John Langley a creat și a produs seria TV „Cops”[Sursa foto: CNN]

Producător al unui film cu Richard Gere 

John Langley a fost, de asemenea, producător al filmului din 2009 Brooklyn’s Finest, regizat de Antoine Fuqua și cu Richard Gere și Don Cheadle în rolurile principale, precum și al serialeleorde non-ficțiune Jail, Vegas Strip și Anatomia Crimei.

Serialul Cops a fost unul dintre primele care au prezentat scene din viața reală la TV. Show-ul de la Fox News a fost renumit pentru urmărirea poliției, de la șerifi din Sudul extrem la ofițeri din departamentele de poliție din orașele mari, în nopți lungi și plictisitoare în mașini de patrulare sau în urmăriri febrile după infractori.

Producția Cops a funcționat pe Fox până în 2013, când Spike TV, deținută de Viacom, a fost denumită ulterior The Paramount Network.

A fost criticat pentru ceea ce a fost considerat o perspectivă subiectivă, pro-polițistă, și a fost scos definitiv din TV de către Paramount anul trecut, în timpul protestelor la nivel mondial cu privire la uciderea lui George Floyd.

John Langley s-a născut în Oklahoma City și a crescut în Los Angeles. A absolvit Universitatea de Stat din California, Dominguez Hills și a servit în armata SUA la începutul anilor 1960. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si