Doliu în muzica populară. Un cunoscut interpret a murit

Doliu în muzica populară. Stabilit de aproape două decenii în SUA, la Chicago, solistul Călin Horon, originar din Cluj, a decedat.

R.B., joi 17 octombrie 2019 , 14:24

Doliu în muzica populară
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doliu în muzica populară. Fostul interpret de muzică populară s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultimii ani, a slăbit foarte mult din cauza bolii care l-a măcinat, lucru care l-a îndemnat să ia calea pocăinței. „Am nevastă tare mândră”, „Omu’ iute-mbătrânește”, „Viața între străini” sau „Cântecul românului printre străini” se numără printre piesele sale care au strâns anterior câteva mii de vizualizări pe YouTube.

Doliu în muzica populară

Citeste si: Tamara Buciuceanu a murit. Mesajul impresionant al Casei Regale a României

Doliu în muzica populară. „Solistul Călin Horon a plecat la Domnul! Fratele Călin Horon, fost interpret de muzică populară, a plecat la Domnul! Fratele Călin Horon a fost membru în Biserica Ghetsimani Chicago. Dumnezeu să mângâie familia!”, se arată într-un mesaj al lui Octavian Curpaș, publicat pe blogul News Net Creștin și distribuit redacției Monitorul de Cluj.

Doliu în muzica populară. „În 2016, am fost descoperit cu un cancer malignal de gradul IV, stadiu terminal, nu era nicio soluție. Am început chimioterapia, din trei în trei săptămâni (...) În 2017, am avut un accident pe trecerea de pieton, un băiat din Venezuela m-a luat din plin și m-a aruncat peste capota mașinii, și de acolo m-a scos Domnul. (...) În octombrie 2018, am hotărât să iau Legământul cu Domnul, deși am fost cântăreț de muzică populară timp de 24 de ani.

Doliu în muzica populară

Citeste si: Doliu în familia unui senator. Băiatul lui a fost găsit mort în camera de hotel

Doliu în muzica populară. În noiembrie, am fost în căruț cu rotile, iar într-o lună de zile, Dumnezeu și-a arătat puterea Lui, îndurarea și mila Lui, că are îndurare de fiecare. Am fost un gunoi, un nenorocit în fața lui Dumnezeu. N-am știut că există Dumnezeu până la 46 de ani, deși am trecut prin muzica folclorică prin toate păcatele lumii”, dezvăluia Călin Horon, în urmă cu doar câteva luni, în cadrul unei mărturii la Biserica Maranata din Phoenix, Arizona.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si