Doliu în muzica românească: Artistul Ion Chiriac a murit chiar de ziua sa

Este doliu în lumea muzicii din România. Ion Chiriac, unul dintre vechi membri ai Cenaclului Flacăra, a murit de ziua sa de naștere

Author: Mircea Pop duminică 21 februarie 2021 , 10:24

Doliu în muzica românească: Artistul Ion Chiriac a murit chiar de ziua sa
Doliu în muzica românească: Artistul Ion Chiriac a murit chiar de ziua sa
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ion Chiriac a plecat dintre noi sâmbătă, chiar în ziua în care a împlinit 58 de ani. Evenimentul nefericit s-a petrecut în casa părintească din localitatea vasluiană Ghermănești, în timp petrecea alături de frații săi.

Artistul a murit la scurt timp după ce fiica i-a cântat “La mulți ani” la telefon. Nu se știe exact cauza morții. Există însă ipoteza că a suferit un stop cardio-respirator.

Soția, în stare de șoc

”A murit Ion al meu! Nu se poate să moară chiar de ziua lui. A plecat la Ghermănești, acasă, și s-a dus chiar de ziua lui”, a mărturisit soția cântărețului pentru jurnaliștii de la vremeanoua.ro.

Citeste si: Doliu în lumea muzicală din România: S-a stins la doar 37 de ani

Mesajul fiicei artistului

Ioana Andreea, fiica artistului, a fost cea care a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare.

Citeste si: Doliu uriaș în muzica populară. A murit Luca Novac

“Astăzi, 20 februarie, tăticuțul meu a împlinit 58 de ani. L-am sunat cu toții, i-am cântat, ne-am împărtășit iubirea. Imediat după ce am închis apelul, Dumnezeu a ales să îl primească în Veșnicie (stop cardio-respirator). Toata ființa mea e distrusă momentan și în șoc, de aceea vă rog din inima, dacă ajungeți pe la Sfânta Biserică, aprindeți o lumânare, pentru ca sufletul lui să fie în Lumină. Pentru tatăl, omul și marele artist Ioan Chiriac, jumătatea ”Frații Chiriac” vă mai rog să nu îi uitați muzica.

Citeste si: Doliu în lumea presei. Unul dintre cei mai faimoși comentatori de radio a murit

A bucurat mii de copii, zeci de mii de oameni care mergeau la Cenaclul Flacăra. Să-i păstram vie amintirea, datorită lui cânt și exist pe acest pământ”, a scris Ioana Andreea pe Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si