Doliu în România. Întreaga comunitate îl plânge

Moartea lui Viorel Berghiu, din comuna Corni-Albești, județul Vaslui, a întristat întreaga comunitate.

Author: A.N.C marți 04 iunie 2019 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aceasta era un om de o bunătate rar întâlnită, care și-a crescut cu greu cei nouă copii. Poștaș de meserie, acesta s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare.

Viorel Berghiu a fost foarte iubit de toți oamenii din jurul său, dar mai ales de familia lui mare, care știa cât de mult s-a chinuit să-și crească cei 9 copii doar cu leafa lui de poștaș.

Citeste si: VIDEO| Terorizați de ape. Mașină din convoiul unui ministru, împotmolită în noroi

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre Willow Project. Cum va afecta mediul cel mai mare proiect de foraj petrolier și ce implicare are Joe Biden- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Filmul capturării lui Ionel Lepa, asasinul polițistului din Timiș. Cum a reusit sa se ascunda aproape 40 de ore

Citeste si: Un copil de doi ani din Constanţa a căzut de la etajul cinci al unui bloc

"Marea sa pasiune au fost cei nouă copii, trei fete și sase băieti, pe care i-a crescut cu iubire, cu întelegere și cu mult devotament. Nouă suflete care au ajuns acum oameni în toată firea, cu familii și care au acum proprii copii. Cu toții îsi plâng tatăl, alături de mama lor, Mariana, care îsi va conduce, joi, soțul, tatăl și bunicul familiei pe ultimul drum", relatează vremeanoua.ro.

"Ne doare sufletul, îl plângem pe colegul nostru Viorel, suntem alături de familie. Cred cã nu va trece zi să nu se amintim de bunătatea sa", a spus liderul sindicatului postașilor vasluieni, Geta Turbatu.

Ani de zile, Viorel Berghiu a făcut naveta între Corni si Crasna, zece kilometri pe zi, indiferent de vreme, fãcându-si datoria de poștaș. Din acest motiv era foarte iubit de oamenii din jurul său.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si