Mesajul emoționant a fost postat chiar de Gabriel, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei, pe o rețea de socializare. El a aflat, recent, că bunica lui, cu care avea o legătură foarte strânsă și cu care se înțelegea cel mai bine, a murit.

Citeste si: Schimbare de look pentru Simina Zănoagă de la „Puterea Dragostei”

Concurentul a făcut anunțul extrem de trist.

Gabriel a publicat o fotografie cu bunica lui, dar și un mesaj emoționant.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Jador și Mario Fresh au făcut pace cu rivalii

„Dumnezeu să te ierte, mamaie! Acum câteva săptămâni în urmă te-am sunat să vorbim și erai atât de fericită că mă vezi de ai început să chiui și mă făceai să râd. Acum m-ai făcut să plâng.

Pentru mine ai fost o bunică minunată și sunt sigur că de acolo de sus din ceruri o să ai grijă de familia noastră”, a scris Gabriel pe Instagram.

Citeste si: Iancu Sterp, adevărul despre despărțirea de Denisa. A avut mama sa vreo legătură?„Mama vrea o fată să se însoare ea cu ea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si