Dolj: Nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni prezintă stări de rău, după folosirea unui dezinfectant

Nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni, judeţul Dolj, prezintă greaţă, iritaţii ale căilor respiratorii, ei fiind duşi la spitalul orăşenesc pentru îngrijiri medicale, cel mai probabil starea de rău fiind cauzată de folosirea unui dezinfectant.

R.B., miercuri 12 februarie 2020 , 12:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, miercuri, nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni au ajuns la Spitalul Orăşenesc după ce au prezentat stări de greaţă, vomă şi irataţii ale căilor respiratorii.

Citeste si: VIDEO | Dosar penal în cazul copiilor intoxicați la Școala 133 după dezinfecție

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de victime multiple şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

Citeste si: VIDEO | Ore dramatice la școala evacuată din București: „Fiica mea nu putea să respire. Țipau copiii, nu știau de capul lor”

Copiilor li se acordă primul ajutor din partea cadrelor medicale de la spital, iar în urma evaluării va fi luată decizia dacă se impune transportul acestora la spitalul din Craiova.

Un caz similar a avut loc, tot miercuri, în judeţul Dolj, după ce mai mulţi elevi de la şcoala din comuna Daneţi s-au intoxicat cu substanţe de dezinsecţie, 15 dintre ei fiind duşi la unităţi medicale.

Citeste si: Asistenta din Vaslui bătută de soțul psiholog ar fi fost otrăvită cu antigel. Substanța era pusă în diferite băuturi chiar de către soțul ei

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si