Actorul român care șochează ţara: „Virusul a fost creat în laborator. Femeile se vor steriliza!”

Actorul Dorel Vişan afirmă, într-un interviu pentru cluj24.ro, că virusul care provoacă îmbolnăvirea de COVID a fost creat în laborator, că nişte oameni iresponsabili ”vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon” şi că ”femeile Pământului se vor steriliza”, iar extratereştrii vor fi cei care vor reface viaţa.

Author: Georgiana Balaban luni 04 ianuarie 2021 , 11:21

dorel vișan virus în laborator
Dorel Vișan afirmă că noul coronavirus este creat în laborator.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Se pare că această civilizaţie e într-un declin foarte mare.(...) Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon.

Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca –şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta…Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut?”  ,afirmă Dorel Vişan, în vârstă de 83 de ani, în interviul pentru cluj24.ro.

Citeste si: Tagedie în lumea medicală. Un medic de 34 de ani, ucis de Covid-19, în noaptea de Revelion: „N-a răspuns la niciun tratament”

Dorel Vișan susține că virusul Sars-Cov-2 este făcut în laborator

El se declară convins că virusul ”e făcut în laborator”.

Dorel Vişan mai afirmă, invocând ”savanţii”, că ”dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza”.

Citeste si: Temeri legate de al treilea val al pandemiei. Restricții mai dure de luni

dorel vișan virus în laborator
Actorul Dorel Vișan despre coronavirus.[Sursa foto: google]

El mai afirmă că, aşa cum s-a întâmplat şi în alte epoci, vor veni extratereştrii ”să refacă viaţa”, pentru că ”există viaţă şi în altă parte”.

”Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele”, este argumentul actorului.

În vârstă de 83 de ani, Dorel Vişan a avut peste 100 de roluri în teatru şi film şi a fost director al Teatrului Naţional din Cluj. Actorul spune tot despre apariția pandemiei covid-19.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si