Dorian Boguta, implicat intr-un accident bizar pe autostrada
Actual

Dorian Boguta, implicat intr-un accident bizar pe autostrada

S.A.
19 mar 2017

Actorul Dorian Boguta a trait zilele trecute spaima vietii sale.

Aflat in masina personala si deplasandu-se pe autostrada cu o viteza de 120-125 km/ ora, Dorian Boguta a avut ghinionul ca in masina sa sa ricoseze un obiect de dimensiuni mari de pe carosabil. Impactul a fost puternic si doar o minune a facut ca respectivul obiect sa nu sara in parbrizul masinii sau in motor.

 

Citeste si: Alexandru Papadopol, Dragos Bucur si Dorian Boguta au inceput sa faca bani cu scoala de actorie! Vezi ce suma au scos in ultimul an cei trei actori cu afacerea lor

„Nu e un post moralist ori ceva de genu', e o experienta cu o concluzie. Aveam 120-125 km/ora (legal), soare, asfaltul uscat, masini putine pe traseu. La un moment dat vad cu coada ochiului ca din sens opus vine in viteza un obiect greu de marimea unei mingi de tenis, zic, "sa nu incerc sa-l evit, ca poate ma intorc cu cracii in sus, iar daca ma loveste sa tin volanul drept cat pot", tot asta intr-o secunda. Baaam, dar nu am inteles unde a lovit! Am simtit cum s-a zdruncinat masina dar s-a tinut bine. Nu am oprit ca nu avea sens. Am ajuns la Bucuresti, cand am vazut unde a lovit am inceput sa rad si am inteles ca Doamne Doamne al nostru are umor. Cu un centimetru mai jos rupea motorul, iar cu un centimetru mai sus capul. A lovit exact unde nu provoca stricaciuni, dar isi anunta prezenta. Prietenii au zis sa am grija si ca am avut noroc. Nu are legatura, grija am avut, iar norocul nu are treaba aici. Pur si simplu am inteles ca nu chiar totul depinde de tine si e bine sa-ti stii locul ca intotdeauna e unu mai smecher ca tine”, a povestit actorul.

Citeste si: Filmul "Doua Lozuri", tinta unui boicot de amploare.

Dorian Boguta a dat marea lovitura, in toamna lui 2016, cu rolul interpretat in comedia romaneasca "Doua Lozuri". In acest film, Dorian joaca in rolul principal alaturi de prietenii sai buni, Alexandru Papadopol si Dragos Bucur. Realizat dintr-un buget saracacios, lungmetrajul „Doua Lozuri” a inregistrat un succes de casa colosal, criticii de film si cinefilii clasand productie in topul filmelor de comedie romanesti. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook